Ez ugye kamu, és egy gyökér szórakozik?
Figyelt kérdés
Ezt az üzenetet kaptam, először csak pislogtam, de ahogy megnyitottam, eléggé kamunak érződött. Mit gondoltok erről?
2022. nov. 17. 15:19
2/15 MDaniel98 válasza:
Ez tuti kamu ilyet nem küldenek e-mailben.
4/15 anonim válasza:
Halmosi Zsoltot van szerencsém személyesen is ismerni. :)
Nem stimmel sem Halmosi úr beosztása sem, sem a linkelt "irat" tartalmi és alaki követelményei.
Az első sorig olvastam el a szöveget. Kamu.
5/15 anonim válasza:
Most nézem, még le is fokozták szegényt. :D
6/15 anonim válasza:
Tele van helyesírási hibával is, bár ezen nem csodálkoznék a mostani rendőrségi dolgozók tükrében, de ez konkrétan KAMU.
Ne foglalkozz vele különösebben.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, először azért eléggé lesokkolt, de bíztam benne, hogy csak kamu. Durva, hogy néhányan ennyire ráérnek...
2022. nov. 17. 15:28
8/15 anonim válasza:
Kamu, jelentsd fel a zsaruknál.
9/15 anonim válasza:
Nemzeti Rendőrség, Igazságügyi Rendőrség, Közbiztonsági Rendőr-főkapitányság... Ezek aztán a "totál nem kamu" intézmények! :D
10/15 anonim válasza:
Én olyat kaptam, hogy bekapcsolták a kamerámat rejszolás közben és felvettek😂. Ha nem fizetek elküldik az ismerőseimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!