Miért veszi sok autós semmibe a kijelölt gyalogátkelőhelyet? Majdnem nekem jött egy ilyen majd beszól az autóból, hogy szét kellene nézni gyökér. Majd mikor visszaszóltam, hogy neki meg megkellene állni és úgy megközelíteni a zebrát még tovább...
Pofázott.
Komolyan az ilyen nagyképű barmokra kellene rendőrt hívni. Mindez egy megyeszékhelyen egy kb. 15 éves forddal.
Nyilván ha láttam volna, hogy a zebra középig se áll meg nem megyek ki elé, de így nem bánom. Főleg, hogy mekkora gyökér volt a tag.
Általában a gyalogosok a hibásak nagyrészt.Tisztelet a kivételnek.
Sokan közülük úgy mennek a zebrán,hogy egyáltalán nem néznek szét,közben telefonálnak,mindent csinálnak. Úgy tekintenek a zebrára ,mintha az valami Star Wars béli erőtér lenne ,amin nem hatol át semmi. Hát nem éppen.
Körforgalom előtti zebra volt. Én tudatosan mentem ki elé mert ugyan nem száguldott, de látszott rajta nem akar megállni.
Mondjuk, aki ezután ilyen tahón nyilvánult meg nem is kellett mást várni. Kár, hogy nem jött mögötte vagy szemben egy rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!