Ezt most komolyan gondolja a BME járványügyileg?
Nem csak a BME
Nekem is vissza kell utazni hogy kijelentkezzek..
Nem csak a BME csinálta ezt. Nekünk is szerda este szóltak, hogy csütörtökön reggel 10-ig mindenki hagyja el a kolit, aztán ezt meghosszabbították pénteken 10-ig. Mindenki hazament szépen a legfontosabb dolgaival. Aztán konkrétan ma reggel jött az üzenet, hogy március 16-án estig mindenkinek ki kell költöznie teljes cuccal, úgyhogy édesapámat ezzel ébresztettem, ma délután ki is költöztem. És több egyetemről tudok még, ahol szintén ez volt. Igazából most nagy a fejetlenség, nekünk szerdán még csak azt mondták, hogy 1-2 hétre kell elmenni, most meg senki se tudja hogy vissza kell-e mennem oda valaha (mert végzős vagyok ráadásul). Szóval ők se tudták hirtelen, hogy most kiköltöztessenek-e mindenkit vagy ne.
Olyan híreket is hallottam, hogy mivel az egyetem mellett van egy kórház, az ott dolgozókat fogják elszállásolni, ha odáig fajulna a helyzet, plusz karanténnak se lenne rossz egy kollégium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!