Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt most komolyan gondolja a...

Ezt most komolyan gondolja a BME járványügyileg?

Figyelt kérdés
Minden egyetem ki tudta üríteni a kollégiumokat anélkül, hogy a diákoknak még egyszer vissza kellett volna menniük az egyetemekre a kollégiumok elhagyása után. Ez elvileg az ország legf--szább egyeteme. De most inkább a legf---szabb egyetemnek gondoom. Most az összes BME-s felutazik, a plusz utakkal simán összeszed minden vírust, illetve egymástól is összeszedik. Nomrálisak ezek?

2020. márc. 14. 22:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

mert azt kommunikálták, hogy csak el kell elhagyni

egyébként gondoltam, hogy nem 1-2 hét, de a serpenyőmet stb. nem cipeltem pénteken feleslegesen, mert az itthon is van, fél évig sem hiányozna

nyílván ha egyszerre azt mondják, hogy cuccoljunk ki mindent az más, de duplán utazni...

2020. márc. 16. 11:13
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Vajon az összes diák ennyire életképtelen? Nem vagytok képesek felfogni, hogy ez nem egy film? Az előrelátó és értelmes elvárásokat megfogalmazni másokkal szemben az már megy, jöhet a következő értelmi szint.
2020. márc. 16. 17:55
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

12: Elárulod, neked mi bajod van, és hogy szerinted hol hibásak ebben a diákok?

Mi pontosan teljesítettük azt, amit kértek tőlünk.

2020. márc. 16. 18:23
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Na ebből is látszik hogy még gyerekek vagytok, csak tudnám akkor mit tanultok az egyetemen, ha ilyen életképtelenek vagytok hogy ezen hisztiztek. Akármit mondtak volna, felkészülhettél volna a legrosszabbra és egyből kicuccolsz. Ha neked azt mondták volna ugorj egy kútba, beleugrasz? Egy felnőtt ember ilyenen nem problémázna...
2020. márc. 16. 20:55
 15/21 anonim válasza:
100%

Nem tudom te hol olvastál hisztiről, mert én nem látom.

Mégis mi a k anyádért kellett volna kiköltözni ha nem szükséges? :)) Mintha egy embernek a koliban 2 pólója, meg egy tányérja lenne, amit olyan könnyű csak úgy több száz km-en keresztül vinni.

Úgy állítod be, mintha ez a mi hibánk lenne, hogy nem költöztünk ki, nem is az operatív törzsé, ahol annyi agysejtje nem volt az embereknek, hogy akkor elsőre mindenkit költöztessenek ki.

2020. márc. 16. 21:10
 16/21 anonim ***** válasza:
4%
Ők is hibáztak, de ti is. Gondolni kellett volna arra, mi lesz ha nem mehettek vissza. Egy régi munkahelyem már a csőd szélén állt, mikor elküldtek minket két hét szabira. Ígérték csak két hét lesz, utána megy minden tovább. Gyanus volt, és valahogy éreztem hogy nem megyünk mi már oda vissza. Egy csomó növényem volt bent, ami két hetet kibírt volna, de hazavittem őket, arra az esetre ha nem mennénk vissza. És milyen jól tettem, két hóbap múlva tudtunk csak bemenni elintézni a papírokat. Ha benthagyom őket, mind tönkrement volna. Tudod ezt hívják gondolkodásnak. Gondolkodni kéne, nem csak a bulin meg a lógáson járna az eszetek. Mert látszit, ti ebből az egészből ennyit fogtatok fel.
2020. márc. 17. 05:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16: Mondjuk amit leírtál, az kummára nem ez a szitu, de ne zavarjon.
2020. márc. 17. 08:05
 18/21 anonim válasza:
28%
Ok boomer. Nincs más hozzáfűznivalóm
2020. márc. 17. 09:09
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Savanyú a szőlő hogy Te nem mentél egyetemre?

Jogos a felháborodásuk a kolisoknak. Ha valamikor nem azt teszik, vagy többet tesznek amit kérnek tőlük az a baj, ha pedig pontosan úgy csinálják ahogy kérik az is baj.

Még jó hogy nem költöztek ki és vittek haza mindent. Nem kérték tőlük. De ha mondjuk előre szólnak, hogy valószínűleg a későbbiekben teljesen ki kell költözni, akkor már úgy készülnek.

Kolisként egy dolgot kell csinálni: követni az utasításokat a fejesektől, és akkor talán nem lesz problémájuk. Ők pontosan ezt tették.

2020. márc. 17. 10:16
 20/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha ennyire okos vagy, vajon miért 16%-ban adsz csak hasznos válaszokat? :DDD
2020. márc. 17. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!