Szerintetek mi törtènhetett anno Ophelie Bretnacherrel ?
A lány eltűnése utáni reggelen már el is hagyták az országot, de állítólag a repjegyüket már előtte nagyon rég megvették. Viszont ez nem garancia semmire, hogy már volt egy repjegyük, attól még előtte este csinálhattak valamit.
Van egy jól összeszedett videó a youtube-on az esettel kapcsolatban.
Apja nagyon befolyásos ember és volt pár üzleti konfliktusa.
Biztos,hogy nem véletlen esett a Dunába szegény lány.
Látom, hogy 2 éves kérdés, de én ezt is a napokban láttam, elgondolkodtató
Én még most is itt vagyok, főleg , hogy sajnos a napokban is elhunyt egy külföldi hogy Budapesten. Az ő sztorija teljesen más , de nagyon megrendítő. Az összes eltűnés, rejtélyes haláleset borzasztó.
Nemrég bizonyosodott be a DNS eredménye Benkő Adriánról is, szörnyű a Till Tamás eset is , elképesztő, min mehettek keresztül , hogy kerültek az adott helyre , ahol rájuk leltek és mennyi sok ember évek óta nyomtalanul eltűnt, akikről semmi hír.
Iszonyat , egyik legmegrázóbb sztori. Szerinted mi történt ?
És Döbröntei Máté Viktorral mi lett ? Na az még egy nagyon fura történet....
Tóth Istvánról nem hallottam.
Döbröntei Màté Viktor esete viszont azért is fura, mert állítólag látták azóta (valami ismerős), de zavart állapotú volt. Viszont olyan teória is van, hogy a mentősök adhattak be neki valamit, amitől leállt a szíve, meghalt, és ezzel az “elszaladt”-sztorival akarták eltussolni az egészet.
A.Dávidnál meg tuti, hogy a barátnő és a közvetlen körei tudnak valamit. Nem azt mondom, hogy ők tették el láb alól, mert érdekük kizárt, hogy lett volna, de valami olyan történhetett, amit elhallgatnak. Azért az igen èrdekes, hogy eltűnik a barátja, majd ő elutazik, telefonszàmot vált, elérhetetlenné válik, és a másik lány szintén.
Meg ugye volt a 2 dunaújvárosi srác, akik nyilatkoztak, és elég máshogy meséltek a történtekről, mint a fentebb említettek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!