Debrecenben az Odeon színházban ma történt egy lopás, nem fogják azt hinni, hogy én voltam?
Mindig megfogadom, hogy nem teszek fel itt kérdést/nem válaszolok, de 1-2 hónap kihagyás után csak kérdezek amit szeretnék tudni. Mindig azt hiszem jöttek újabb válaszolók, esetleg a régi válaszolók megjavultak, de nem.
Más.
Kamera ott nincs, egy ilyen forgó kamera volt régebben a bejárat fölött, de az már csak a búrája van meg. A csibész kifigyelhette, hogy nincs kamera, csak egy búra, amiben nincs kamera. Jó helyismerettel rendelkezett.
Mindegy írtam ma reggel 7 órakor egy e-mailt a Debreceni Rendőrkapitányságnak a Bűnügyi Osztálynak, hogy bizonyára sajnos engem ismernek és hallottam az Odeon szinházi lopásról, mert a színdarab vége után mentünk kipakolni néhány asztalt, én is segítettem és úgy hallottam és nehogy rámfogják már, mert ugyan régen lopós voltam de már nem fogok soha. Loptam régen de többet nem fogok. És higyjék el, hogy én nem voltam, ha rámgondolnak.
Ez jó.
Mint amikor az ember belép a szobába, és nincs ott más, csak egy kisgyerek, meg egy törött váza.
A gyerek rögtön közli, hogy "Nem én voltam."
Mester vagy, Levike, most már minden gyanú felett állsz.
Figyeljetek már! Az megvan, hogy mostmár nem lopok?
Nem lopok, nem kockáztatok, mert ha elkezdenék itt újra lopni, az egyik kisebb szabálysértési értékhatárra a jogosult tudta és beleegyezése nélkűl megtévesztéssel elkövetett lopás vétség lenne, a másik ha 50k-n felül van, akkor bűntett, ha abból több, akkor üzletszerű, ha folytatnám nem állnék le és esetleg azt hazudná a sértett, h aludt, akkor az kifosztás lenne, ami 5 év is lehet, ha sok minősített esetet csinálnèk és a sokszoros halmazat lenne, úgy lesittelnének, hogy ülnèk vagy 13-15 évet, csak annyi lenne az enyhítő körülmény, hogy ha azt mondanám, hogy megbántam, akkor a bíró levenne valamennyit. Tehát nem kockáztatok, nem éri meg. Inkább eszek zsíroskenyeret zöldségekkel, de nem rettegek, h jön a rendőrség és rámveri az ajtót, hogy őrízet, mert 666 rendbeli lopás van a rovásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!