Mennyire zavarja meg a macskáim lelki nyugalmát, ha a rendőrök rám törik az ajtót és bilincsben elvisznek, nem látnak egy jó ideig?
Van 2 macskám, egy 3 meg egy 7 hónapos... több zaklatási ügyem van, amelyekben ártatlan vagyok mint a ma született bárány, de sajnos a rendőrök valószínűleg őrizetbe vesznek.
A macskáim úgy érzem, hogy mostanában utálnak csak a kaja meg a meleg miatt tűrnek meg, más esetben már kiraktak volna.
Ha elvisznek a rendőrök akkor a macskáimnak fogok hiányozni? Vagy észre sem veszik, hogy eltűntem?
A rendőrök engedik majd, hogy adjak nekik egy csomó kaját?
"csak a kaja meg a meleg miatt tűrnek meg"
Öhm, igen, basic macska gondolkodás. Csak annyira fogsz hiányozni, mint egy háziszolga. Az ő szemükben az is vagy:D
Tarts kutyát, ha azt akarod, hogy szeressen:D
Mi van? Csak nem a macskákat zaklattad? :D
Egyébként vicces vagy, jót röhögtem.
Honnan tudod előre, hogy rádtörik az ajtót, meg őrízetbe fognak venni?
Azért mert sok ügyed van és itt van mégegy, nem azt jelenti, hogy ràdtörnek és őrízetbe vesznek. Idézhetnek és meggyanúsítanak, aztán védekezhetsz szabadlábon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!