Aki volt már őrizetben, előzetesben! Szégyelltétek amikor bilincsben voltatok és úgy láttak akár ismerősök, akár idegenek?
Érdekes dolog a fentieket olvasni a másik oldalról. Párszor felteszik a kérdést, hogy miért kell ez? Szabály, előírás szállítás során.
Azért az is meglepő, hogy 1 napja feltett kérdésre 3 válaszoló volt már becsukva + a kérdező...
Én még sosem voltam bezárva.
De amikor anyukám elhúnyt és temetésre készültünk/mentünk, az Ő Testvérét úgy hozták a temetésre, hogy rabszállítóval. Akkor ott úgy éreztük apumékkal, hogy elsüllyedünk szégyenünkben, hiszen ott nem csak a családtagok voltak, de közeli barátok is. Sztem ez Neki is ugyan olyan rossz és kellemetlen volt mint nekünk. Rabruha, elöl bilincsben a keze és mind két oldalán 1-1 ember, Ő középen. Nem beszélhetett senkivel és senki sem szólhatottt hozzá. Előre tájékoztattak róla. De nyilván ott akart lenni, hiszen a Nővéréről volt szó. Csak az édesanyjával beszélhetett és csak is szertartás után elvonulva egy teher autóban. :( Visszaemlékezni is szörnyű. Ma már csak egy rossz emlék szerencsére. :) Senki helyében nem lennék, aki ilyen helyzetben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!