Megfenyegetett egy Alapítvány elnöke, feljelentsem?
A történetem hosszúra nyúlik vissza, több rendőrségi ügyem volt már, a legtöbb zaklatás miatt...
2 hete kirúgtak a munkahelyemről minden nyomós indok nélkül...
Egyedül lakom, nincs jövedelmem, járt vna nekem a helyi alapítványtól ruha meg élelmiszer, de az alapítvány elnöke megtagadta tőlem, mert nem bír, azokat a bűnözőket védi akikkel haragban vagyok...
Ezt én számon kértem Tőle a Facebookon, erre megfenyegetett, hogy ha sokat írkálok meg dumálok, akkor kiles az utcán és megver meg ide jön a házamhoz és szájon teker...
Ezeket az üzeneteit már a helyi önkormányzatnak elküldtem emailben, de ha feljelentem a rendőrségen akkor mit tesznek Vele?
Egyáltalán milyen alapítvány az ilyen?
1. Az alapítványoknak nem kötelessége konkrétan adni bármit, neked nem JÁR semmi.
2. Nem lehetsz akármilyen fazon, ha olyan emberekkel idáig jutottál, akik segíteni akarnak másokon éhbérért...
3. A megveréssel fenyegetőzés sem kifejezetten jellemzője az alapítványi vezetőknek.
4. Nem lehet, hogy őt vagy valamely szerettét is zaklattad?
3, de csak az hogy jönne ki?
Nyilván akkor neki adna mindenki igazat...
Jobban le tudom járatni, ha szórom a ,,kedves" üzeneteit mindenfelé
Miért is kellene ezt tennem?
Nekem ugyanúgy járnak a barátok meg a család mint bárki másnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!