Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mikor kérhetek hazugságvizsgál...

Mikor kérhetek hazugságvizsgálót? Feljelentettem valakit, mert életveszélyesen megfenyegetett engem, feleségem és pár hónapos babámat.

Figyelt kérdés
Engem megvert, látlelet készült, folyamatban van a rendőrségi eljárás, ahol mára már én lettem a gyanúsított. Semmiről nem kapok tájékoztatást.Szeretnék hazugságvizsgálót kérni, de állítólag nem kérhetek, csak ha bírósági stádiumba lép az ügy. Tényleg így van? Saját védelmem érdekében miért nem kérhetem?Így el se jut az ügy a bíróságig és még lehet, hogy én leszek áldozatból a büntetett?
2011. jan. 16. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
semmikor M.o a hazugságvizsgáló egyébként sem bizonyító erejű
2011. jan. 16. 15:50
 2/8 anonim válasza:

a hazugsagvizsgalot nagyon konnyu atverni, ezert nem bizonyito ereju.

ez nem csak pletyka. Sajnos igaz. Ne remenykedj benne. Neked egy jo bunteto ugyved kell, aki felkeszit, mikor mit es hogy mondj a kihalgatason.

Lenne meg tippem h mit csinalj, de azok nem mind legalisak. szoval keress csak egy jo ugyvedet.

2011. jan. 16. 23:54
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint csak a remény marad, hogy elhiszik amit mondok és elegek lesznek a bizonyítékaim, mert sajnos nincs pénzem arra, hogy ügyvédet fogadjak.
2011. jan. 17. 09:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Érdekes amit irsz! Elgondolkoztató! És mivel gyanusitanak?

Megverted saját magad?

2011. jan. 17. 16:18
 5/8 A kérdező kommentje:
állítólag én nem lettem megverve(ezek szerint a látlelet hazudik), hanem pont fordítva, én vertem meg az illetőt és ő 1 pofont adott csak. Mivel gyanúsítanak? Könnyű testi sértés, rágalmazás, garázdaság és mivel mindezt telefonnal rögzítettem az illető tudta nélkül, így személyiségi jogok megsértése. Eddig ezekről tudok, de ki tudja mi jön még.
2011. jan. 18. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:
16.18-as vagyok Hü de kiváncsi lennék a végére...... nyd. zsaru.
2011. jan. 18. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
az ukránok 100 ezerért megölik míg te nyaralsz valahol és még alibid is van :)
2011. jan. 24. 07:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy hajlandó vagy magad poligráfos vízsgálatnak alávetni azt bármikor jelezheted.Más kérdés ,hogy nagy valószínüséggel nem fogják figyelembe venni az eredményét.
2013. ápr. 17. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!