Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy kisebb város rendőrsége...

Egy kisebb város rendőrsége meddig vakaródzik egy zaklatási üggyel?

Figyelt kérdés

Szeptember 22-én kirúgatott 3 kolegám a munkahelyről mert nem vtam nekik szimpatikus, ezért 23-án a Facebookon írtam nekik egy-egy üzenetet...

Az egyiknek, hogy bűncselekmény áldozata lesz, a másiknak, hogy kilesem és megverem, a 3nak meg, hogy ha lemer jönni a focipályára edzeni, a kiserdőben az ürülékét is kiverem belőle... ez a kérdéses foci pálya am a házikóm mellett van, egyben rendőrségi lőpálya is...

A 2 fickó vissza üzentetett egy köztes személlyel szóban, hogy hagyjam ezt abba, a focista meg a bnője Facebookjáról írt, hogy Ő nem fél tölem, megkeresi a házam és arcon vág... erre én egy fiktív profilról elküldtem a korábbi Bíróságon történt verekedésről szóló sajtó híradásokat illetve a korábbi zaklatási ügyeim sértettjének a telefonszámát is illetve a pontos lakcímemet és azt is leírtam, hogy főzök kávét, hogyan szereti...

Azóta nem történt semmi, a gyávák még focizni se mertek kijönni...

Ezúttal nem a szegedi rendőrség érintett, hanem egy kisvárosi rendőrséghez tartozik az ügy... meddig tart nekik az adatgyűjtés, tanú kihallgatások, bizonyítási eljárás, stb amíg gyanúsitott nem leszek? Magyarul mikor bukannak már fel a rendőrök, mikor jönnek értem???

2022. okt. 1. 13:20
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Nah, 2018-ban ha valóban férfi lett volna, akkor kijött volna az utcára mikor hívtam és puszta kézzel intézkedett vna, nem kellene neki flóber pisztollyal rátámadni a másikra... nah meg a biztonsági őrök meg a Húga védte... gyávák vagytok akik féltek egy FÉRFITŐL!
2022. okt. 1. 21:27
 32/35 anonim ***** válasza:

Ja, te aztán valóban "férfi" vagy🤣🤣

Aztán gondolom egy csajt sem tudnál meghágni.

2022. okt. 1. 21:39
 33/35 anonim ***** válasza:

Nah Szegedi lemegyek én hozzád szegedre.

De abből neked őrizet lesz.

2022. okt. 1. 23:15
 34/35 anonim ***** válasza:
Huh. Még egy ilyen fazon nincs, aki mindennapfeltesz ilyen hülye kérdéseket. Téged már meg lehet ismerni, te vagy a szegedi bírósági verekedő, zaklató. Annyi bűncselekményt megcsináltál, már hogy egyszer beszárnak évekre, de meg is érdemled. Ha az én gyerekem lennél adnék elnáspángolnálak mint szódás a lovát. Nincsennek szüleid, akik elmondanák micsoda szégyent hozol rájuk? Esetleg kamu az egész, vagy nafiúskodol, közben egy egyenge nádszál vagy és téged vernek meg állandóan. Én már megismerlek a Szeged, meg a zaklatásos témáról. Egy időben mindig a bírósági verekedés volt a mániád, még linket is raktál ide. Évek óta nyomod itt a sódert. Na de, ha értelmes kérdés lenne..., de nem az.
2022. okt. 2. 01:42
 35/35 A kérdező kommentje:

A szüleim meghaltak! Anyám egy hónapja, egyik reggel én találtam meg... már csak önmagában ettől a ténytől nem kötözködnék a helyetekben velem! Eddig volt ami vissza tartson egy komolyabb bűncselekmény elkövetésétől, már nincsen senki meg semmi!

A másik meg, persze, igazatok van!

Az biztos véletlen, hogy tavaly ez a cég 140 embert küldött el és vissza sem veszi őket, inkább Indonéziából hozott munkásokat... jah, téll. el is felejtettem, jöttek Szerbiából meg a háborús Ukrajnából is, senki sem maradt meg!

Velem együtt jöttek magyarok is, egy sem maradt meg!

Igaz, mind maguktól mentek el, engem meg el kellett küldeni...

De biztosan velem van a probléma...

Meg ezek a zaklatásos ügyek...

Mit szólnál hozzá, hogy ha betörnénenek Hozzád és nem menne ki rendőr, nem jutna mert az én zaklatásos ügyeimmel vannak elfoglalva?

De igazad van, teljesen rendben van, hogy a rendőrség kapicátását vannak ilyenek akik ezzekkel a baromságokkal lekötik, ahelyett, hogy valóban kiállna ellenem!

Nah, ennyit értek, én le is zárom ezt az értelmetlen vitát!

2022. okt. 2. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!