Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy kisebb város rendőrsége...

Egy kisebb város rendőrsége meddig vakaródzik egy zaklatási üggyel?

Figyelt kérdés

Szeptember 22-én kirúgatott 3 kolegám a munkahelyről mert nem vtam nekik szimpatikus, ezért 23-án a Facebookon írtam nekik egy-egy üzenetet...

Az egyiknek, hogy bűncselekmény áldozata lesz, a másiknak, hogy kilesem és megverem, a 3nak meg, hogy ha lemer jönni a focipályára edzeni, a kiserdőben az ürülékét is kiverem belőle... ez a kérdéses foci pálya am a házikóm mellett van, egyben rendőrségi lőpálya is...

A 2 fickó vissza üzentetett egy köztes személlyel szóban, hogy hagyjam ezt abba, a focista meg a bnője Facebookjáról írt, hogy Ő nem fél tölem, megkeresi a házam és arcon vág... erre én egy fiktív profilról elküldtem a korábbi Bíróságon történt verekedésről szóló sajtó híradásokat illetve a korábbi zaklatási ügyeim sértettjének a telefonszámát is illetve a pontos lakcímemet és azt is leírtam, hogy főzök kávét, hogyan szereti...

Azóta nem történt semmi, a gyávák még focizni se mertek kijönni...

Ezúttal nem a szegedi rendőrség érintett, hanem egy kisvárosi rendőrséghez tartozik az ügy... meddig tart nekik az adatgyűjtés, tanú kihallgatások, bizonyítási eljárás, stb amíg gyanúsitott nem leszek? Magyarul mikor bukannak már fel a rendőrök, mikor jönnek értem???

2022. okt. 1. 13:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
A macskákat meg már lepasszoltad, mi? :) Már alig várod hogy vigyenek a jó "meleg" böribe, ahol nem kell számlákat fizetni :)
2022. okt. 1. 15:49
 12/35 A kérdező kommentje:

Szóltam az állatvédelemnek, hogy valszeg vagy őrizetbe vesznek vagy öngyilkos leszek, szvsz majd intézkednek az állatok sorsáról...

Am. is, ha elfogy a pénzem és nem lesz munkám akkor am is kénytelen leszek kirabolni a gyár meletti dohányboltot, hogy ingyen szállásom és ételem legyen :/

2022. okt. 1. 16:48
 13/35 anonim ***** válasza:
Te tényéeg beteg vagy:DD
2022. okt. 1. 16:50
 14/35 anonim ***** válasza:

Majd Orbán megsegít.Senkit nem hagy éhen halni. Ja, de!

2022. okt. 1. 16:52
 15/35 A kérdező kommentje:

[link]

Hát milyen aranyosak...

Ez véletlen nem azzal az összegegel egyezik meg amit az önkormányzat fizetett ki az elküldött dolgozóknak??? :O

2022. okt. 1. 16:54
 16/35 A kérdező kommentje:
Már mint tavaly, fejenként 100 ezret kellett fizetni az út szélen hagyott dolgozóknak...
2022. okt. 1. 16:55
 17/35 anonim ***** válasza:
59%
#16 Jól van de te nem vagy a Conti dolgozója :D
2022. okt. 1. 17:05
 18/35 A kérdező kommentje:
Már nem, mert ez a 3 patkány elintézte!
2022. okt. 1. 17:14
 19/35 anonim ***** válasza:
Mert már ott is zaklattad őket
2022. okt. 1. 18:29
 20/35 anonim ***** válasza:
#18 Honnan tudod hogy ők voltak? Amúgy annyira nyomulsz lehet azt hitték b#zeráns vagy és azért nyomtak ki :D
2022. okt. 1. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!