Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy kisebb város rendőrsége...

Egy kisebb város rendőrsége meddig vakaródzik egy zaklatási üggyel?

Figyelt kérdés

Szeptember 22-én kirúgatott 3 kolegám a munkahelyről mert nem vtam nekik szimpatikus, ezért 23-án a Facebookon írtam nekik egy-egy üzenetet...

Az egyiknek, hogy bűncselekmény áldozata lesz, a másiknak, hogy kilesem és megverem, a 3nak meg, hogy ha lemer jönni a focipályára edzeni, a kiserdőben az ürülékét is kiverem belőle... ez a kérdéses foci pálya am a házikóm mellett van, egyben rendőrségi lőpálya is...

A 2 fickó vissza üzentetett egy köztes személlyel szóban, hogy hagyjam ezt abba, a focista meg a bnője Facebookjáról írt, hogy Ő nem fél tölem, megkeresi a házam és arcon vág... erre én egy fiktív profilról elküldtem a korábbi Bíróságon történt verekedésről szóló sajtó híradásokat illetve a korábbi zaklatási ügyeim sértettjének a telefonszámát is illetve a pontos lakcímemet és azt is leírtam, hogy főzök kávét, hogyan szereti...

Azóta nem történt semmi, a gyávák még focizni se mertek kijönni...

Ezúttal nem a szegedi rendőrség érintett, hanem egy kisvárosi rendőrséghez tartozik az ügy... meddig tart nekik az adatgyűjtés, tanú kihallgatások, bizonyítási eljárás, stb amíg gyanúsitott nem leszek? Magyarul mikor bukannak már fel a rendőrök, mikor jönnek értem???

2022. okt. 1. 13:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Biztos azért rúgattak ki mert oka volt.
2022. okt. 1. 18:37
 22/35 A kérdező kommentje:

Nekem meg majd okom lesz elverni Őket... :D

Am. meg nem is beszéltem egyikkel sem, bementem, melóztam, hazajöttem.

Ők baxogattak, kavargatták a xart a hátam mögött, meg munka közben ott tettek keresztbe ahol tudtak... de hát nyilván nekik mindent lehet, akkor nekem is! ;)

2022. okt. 1. 18:44
 23/35 anonim ***** válasza:
#22 Na, majd pont te fogod őket elverni. Szerintem nagyon félnek😅
2022. okt. 1. 18:58
 24/35 A kérdező kommentje:
Akiket elvertem a Bíróságon, azok is ezt gondolták... xD
2022. okt. 1. 19:49
 25/35 anonim ***** válasza:
Szerintem a bíróságon inkább te voltál elverve.
2022. okt. 1. 20:12
 26/35 A kérdező kommentje:
26. Nah és Téged hogy hívnak?
2022. okt. 1. 20:29
 27/35 A kérdező kommentje:
25. Mind2 kötsög kiterült a Bíróságon amíg nekem egy karcolás sem keletkezett... minden idők legnagyobb cigány verése volt Szegeden!
2022. okt. 1. 20:37
 28/35 anonim ***** válasza:
#24 Senkit sem vertél el. Ami volt az csak cicaharc volt mint általános iskolában a lányok. Még szerencse hogy ott voltak a bíróságon az őrök mert te lettél volna elverve:D
2022. okt. 1. 20:50
 29/35 A kérdező kommentje:

Mentő vittel el őket...

Jah persze, ha nem lettek vna ott meg a fémdetektor akkor fegyverrel lettek vna olyan kemények ahogy ezt 2020-ban bizonyították!

Ennyit értek!!!

2022. okt. 1. 21:10
 30/35 anonim ***** válasza:
#29 Te érsz ennyit, alapból csak azt csicskáztatják a munkahelyén aki hagyja meg aki annyit is ér.
2022. okt. 1. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!