Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrség nem hivatalosan...

Rendőrség nem hivatalosan milyen módszereket alkalmaz?

Figyelt kérdés
Pl. az őrsön kínzások, verés, fenyegetés stb.

2022. aug. 30. 15:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%

8: Sejtettem, hogy ilyesmi lehet az oka. Ugye ez azért is gáz, mert kéklámpára, tehát a legszigorúbb pszichológiai vizsgálatra is kapnak engedélyt, jól sejthetően meg van az is bundázva.

Pontosan ezért is nyomatékosítom mindenkinek, ha ilyen rendőri eljárásban részesül azonnal jelentse fel, néhány bejelentés után már nem tudják elsumákolni, de amíg senki nem meri addig ezek önkényuraskodnak magukban, egyébként a mi a adónkból. Ez lenne egy alap lépése a nyugati élet felé való nyitásnak, a kilenceshez hasonló trollok meg lelkitört gyökerek, mint amilyen ez a rendőr is volt, szépen tartják az országot a jó balkáni szinten.

2022. aug. 31. 07:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Ennyi pluszmunka kevés fizetésért? Ma ezt nem fizetik meg, ezért nem strapálják magukat a rend őrei. Helyükben én se vállalnám, ráadásul a felsorolt különmunkák nagyon fárasztók. Verjen és kínozzon az, akit ezért pluszban megfizetnek!
2022. aug. 31. 07:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Jól látom, hogy megszűnt a jelentés gomb? Régen volt minden kommenthez. Nem akar senki moderátor lenni ezen az oldalon, hát mondjuk nem csodálom. Sebaj, én nem vagyok rest beküldöm emailre is a troll kommenteket, aztán csak kidobják idővel. Elég szomorú mondjuk, pár éve minőségi javulásnak indult az oldal az új rangrendszerrel, hogy nem tudnak lenullázni 4 fiókkal egyszerre, de látom újabb zuhanásba került így.
2022. aug. 31. 08:03
 14/15 anonim ***** válasza:
A politikai oldalon ugyanez a színvonalzuhanás érzékelhető. Blődnél blődebb kérdések jelennek meg egymás után.
2022. aug. 31. 08:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Te mit képzelsz magadról egyébként? Az ilyen nagy liberálisok hiszik hogy bármit megtehetnek, meg majd még ő fogja feljelentgetni a rendőrt. Aztán ha történik vele valami akkor persze azonnal menjenek. Rendesen feltennélek valami feketelistára higy a segélyhívó fel se vegye a hívásodat hanem olyan nyugatiasan oldd meg magad.

Tipikus olyan ember vagy mint az az élettelen aki felnyomta a mentősöket akik megálltak egy gyrosra ugy egy éve Pesten. Gyomlálnivaló

2022. aug. 31. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!