Mit gondoltok arról, hogy csak 644 ember jelentkezett határvadásznak? Hogy lesz így 2200 határvadász?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 21:49
1/15 anonim válasza:
Semmit nem gondolok qvára nem érdekel.
Egy debreceni fiatalember
2/15 árokpart válasza:
Nem akarnak egy olyan kormányt védeni, aki becsapta a választóit. Ez is lehet jelzésértékű.
3/15 anonim válasza:
Most emelték meg többek között a határvadász fizetéseket.
4/15 anonim válasza:
Levike!
Inkább a fenekedet kéne vazaelinezni, nem?
5/15 anonim válasza:
#1 levike, tudod mik a jelenlegi szabályok a tárgyal bevitelére? Javaslom nézd át. Megyek hozzád majd beszélőre
6/15 anonim válasza:
Levike a határvadászok bérét is csökkentené, ha megválasztjátok Debrecen polgármesterének!
7/15 anonim válasza:
#1 vagyok azaz levike.
Utolsó! Azt a fideszes Papp Laszlót aki most Debrecen polgármestere, kibillenteni a helyéről és, ha én lennék a polgármester én rendet tartanék. Itt nem lenne Campus fesztivál nyáron az biztos. Adnék én olyan fesztivált a fiataloknak, hogy csak lesnének. Mivel én ellenzéki párti vagyok, ha én lennék a polgármester, rendet tennék. Biztos sokan utálnának is, de én aztán ha szidnak fel sem veszem.
8/15 anonim válasza:
Te aztán tudsz kampányolni!
Fesztivál nem kell, de a börtönt tegyük jobb hellyé.
Ha qebreceni lennék rohannék rád szavazni.
9/15 anonim válasza:
A köztévében majd úgy is több mint 2200 ember lesz bemutatva mint leendő határvadász. A többi mit számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!