Miért tette szóvá a rendőr az elmeorvosi vizsgálatot?
Gratulálok, sikerült jó nagy sz@rba navigálnod magad.
Gyorsított eljárás helyett rendes bírósági, általában jelentősebb büntetéssel, bűnügyi költséggel.
Az igazságügyi elmeszakértői vizsgálatot a bíróság rendeli el indokolt esetben, nem te kéred (terhelt is elvégeztetheti saját költségre, de a bíróság nem köteles figyelembe venni).
Az igazságügyi elmeszakértő nem arra ad választ, hogy pszichiátriai beteg vagy-e, hanem hogy pszichiátriai betegséged korlátozott-e abban, hogy felismerd, bűncselekményt követsz el. Ha nem, akkor mindegy, van-e betegséged. Ha igen, és egy garázdaságot nem ismertél fel, akkor szóba jöhet akár a kényszergyógykezelés is - az IMEI meg köztudomásúlag egy marha vidám intézmény...
"ittam rendesen, beültem úgy is a volán mögé. Ez pedig garázdaság."
Nem Levigyula, ez ittas vezetés.
Innen is látszik hogy te vagy, lehet hogy te hülye vagy, de mi nem. ;)
És ezzel a fenti mondatoddal eszembe juttattad a múltkori válaszod, hogy te vágod a Btk-t, nem tudnak beléd kötni. Hááát.... 😂
#2-nek:
Te is kérheted, és nem kell semmit sem fizetned. Hozzácsapják a bűnügyi költséghez.
Én is csináltattam annak idején.
Rég jártam itt utoljára, azt hittem már hűvösön vagy.
Amilyen meleg nyarunk van, nem tudom mit tiltakozol ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!