Igen négyszer.
Olee 48F 8 év Csillag
vállalkozó
Több őszinte választ kaptál volna, ha csinálsz szavazást ;)
Amúgy még nem voltam.
1.válaszoló.
Milyen volt bent? Zárkákban van zuhanyzó, kézmosó, rezsó, ilyesmi? Az őrök milyenek?
Csak mert a héten feljelentett az exem rágalmazásért és tartok, hogy bármikor jöhetnek a rendőrök, s visznek az előzetesbe.
Rágalmazásért majd a Bíróságra kell menned...
A rendőrség semmit sem tesz, ha nem bizonyítható más bűncselekmény mellé...
Majd mentek először egy békítő tárgyalásra, ha nem sikerül akkor jön a rendes tárgyalás ahol az exed előadhatja magát...
Rágalmazás?
Ne viccelj.
No para. Elszórakoztok a bíróságon egy darabig, és ennyi. Lófaxt sem fogsz kapni, feltéve hogy meg áll a vád.
De ha nem állna meg, akkor nagyon csúnyán meg tudod szívatni!
Azzal hogy rágalmazással bíróságra kerültök, majd kiderül hogy hazudott, elkövette a hamis tanúzást, a hamis vád bűntettét, és nem utolsó sorban a hatóság félrevezetésének bűntettét.
Ha ez megtörténne, mármint hogy a bíróság nem talál bűnösnek, én a helyedben OTT és AZONNAL viszont-feljelentéssel élnék! Tanulja meg az ilyen büdös qrva, hogy a tetteknek következménye is van!
9!
Pár éve engem is feljelentettek rágalmazással, felmentettek...
Feljelentettem a megyei rendőrségen a vádlót, azzal szüntette meg az eljárást, hogy jogosan gondolta, hogy én lennék az elkövető...
Igaz, az egyik tárgyaláson megvertem az illetőt, nyilván ez nem segített... de ettől független ez a hamis vád dolog sem állja meg mindig a helyét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!