Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az előbb próbáltak betörni...

Az előbb próbáltak betörni hozzánk. Mit csináljak? (leirom)

Figyelt kérdés

A szüleim elutaztak otthonról, én egy másik városban vagyok most (egyetem), csak a mamám van otthon. Állítólag valaki piszkálta a zárat, aztán mikor kiszólt, semmi válasz nem volt (nem is égett a lépcsőházban a villany, úgyhogy tök sötétbe jött aki ottvolt). Előtte napközben is csöngetett valaki, és akkor se válaszolt mikor kérdezte hogy ki az.

Lehet valaki megtudta hogy elutaztunk... a taxis tudta a nevünket meg a lépcsőházat amikor elutaztak a szüleim (abból meg már meg lehet találni a lakást, rajta van a kaputelefonon névvel), ugye látta hogy nagy bőröndökkel mennek el, lehet adott egy tippet valakinek...

Most lehet hogy hülyeség az egész és én képzelem be, de mit lehet ilyenkor csinálni? Lehet még ma visszajönnek... aztán hiába nemtudják megpiszkálni a zárat, bejönnek az ablakon ha nagyon akarnak. Ismerőst nem nagyon tudunk odaküldeni, meg a szüleim se veszik fel a telefont (nyaralnak...). Amúgy társasház, nem családi.

2010. szept. 21. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Szóljatok a rendőrségnek, hogy sűrűbben nézzenek arra a részre. Megteszik, ha szépen kéritek.
2010. szept. 21. 22:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

sajnállak titeket :/

amúgy leadta mamád a drótot hogy mi történt?

amúgy szerintem a mai napra hagyja úgy a villanyokat, csináljon valami alapzajt, lehetőleg zárjon be mindent nagyon jól, telefon közelben, meg valami védekező eszköz.

Esetleg ha van valami közeli barát/rokon aki megérti hogy mivan akkor fellehetne hívni hogy este aludjon ott.

2010. szept. 21. 22:31
 3/14 A kérdező kommentje:
Kinek adta volna le a drótot? Apámék nem veszik föl a telefont, a rendőrségnek meg nem akar szólni... De remélem csak valami részeg tévesztette el az ajtót. 9 fele volt ez, ha tényleg be akartak törni akkor ilyenkor próbálnák meg?
2010. szept. 21. 22:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

a leadta a drótot alatt úgy értettem hogy ő szólt neked hogy mi a helyzet?

lehet hogy részeg volt de ahogy a mondás tartja: Jobb félni mint megijedni.

2010. szept. 21. 22:58
 5/14 A kérdező kommentje:

Ő szólt igen, a másik tesómnak (aki megint másik városban van), ő meg nekem. Köszi a válaszokat...

Amúgy a garázsunkat is feltörték a múlthéten, de nemhiszem hogy köze lenne ehez.

2010. szept. 21. 23:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ha még észleletek ilyen gyanús dolgokat a mai nap folyamán esetleg a későbbiekben, én elgondolkoznék egy riasztórendszeren. Manapság már 20-30 ezer ft értékben beszerelnek egy vezeték nélküli rendszert és a távfelügyelet sem olyan drága (havonta 2-3 ezer lehet), de jelez tüzet, betörést, pánikgomb is van. Mivel társasház ezért nemhiszem hogy túl sok érzékelő kellene ami azt jelenti hogy nem lesz túl drága. Amúgy drukkolok hogy semmi baj ne legyen!
2010. szept. 21. 23:08
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem elkepzelhetetlen az, hhogy a taxis "igy" mukodik, mivel meg ugyvedek is kovettek el ilyesmit, es ugyanugy,

ahogyan Te leirtad.

Vagy a Mamad nagyon fel, igy lehet hallucinal, de Te ismered Ot,

viszont ha nem, akkor szoljatok a szomszednak, vagy pedig a racs a megoldas,

vagy pedig a biztonsagi zar, amit 1 lakatos 1 oran belul betudd szerelni.

2010. szept. 21. 23:19
 8/14 anonim válasza:
na, mi lett?
2010. szept. 22. 00:06
 9/14 A kérdező kommentje:

23:08: köszi hogy drukkolsz :D remélem azért riasztó nem kell, nemtudom mért törnének be pont ide.

23:19: akkor talán mégse hülyeség amit írtam a taxisról... Este 11-kor is be tudja szerelni 1 órán belül?

"na, mi lett?": nem tudok még semmiről.

2010. szept. 22. 00:33
 10/14 anonim ***** válasza:
84%
egjen mindenhol a villany abbol latszik hogy otthon vannak!
2010. szept. 22. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!