Az előbb próbáltak betörni hozzánk. Mit csináljak? (leirom)
A szüleim elutaztak otthonról, én egy másik városban vagyok most (egyetem), csak a mamám van otthon. Állítólag valaki piszkálta a zárat, aztán mikor kiszólt, semmi válasz nem volt (nem is égett a lépcsőházban a villany, úgyhogy tök sötétbe jött aki ottvolt). Előtte napközben is csöngetett valaki, és akkor se válaszolt mikor kérdezte hogy ki az.
Lehet valaki megtudta hogy elutaztunk... a taxis tudta a nevünket meg a lépcsőházat amikor elutaztak a szüleim (abból meg már meg lehet találni a lakást, rajta van a kaputelefonon névvel), ugye látta hogy nagy bőröndökkel mennek el, lehet adott egy tippet valakinek...
Most lehet hogy hülyeség az egész és én képzelem be, de mit lehet ilyenkor csinálni? Lehet még ma visszajönnek... aztán hiába nemtudják megpiszkálni a zárat, bejönnek az ablakon ha nagyon akarnak. Ismerőst nem nagyon tudunk odaküldeni, meg a szüleim se veszik fel a telefont (nyaralnak...). Amúgy társasház, nem családi.
sajnállak titeket :/
amúgy leadta mamád a drótot hogy mi történt?
amúgy szerintem a mai napra hagyja úgy a villanyokat, csináljon valami alapzajt, lehetőleg zárjon be mindent nagyon jól, telefon közelben, meg valami védekező eszköz.
Esetleg ha van valami közeli barát/rokon aki megérti hogy mivan akkor fellehetne hívni hogy este aludjon ott.
a leadta a drótot alatt úgy értettem hogy ő szólt neked hogy mi a helyzet?
lehet hogy részeg volt de ahogy a mondás tartja: Jobb félni mint megijedni.
Ő szólt igen, a másik tesómnak (aki megint másik városban van), ő meg nekem. Köszi a válaszokat...
Amúgy a garázsunkat is feltörték a múlthéten, de nemhiszem hogy köze lenne ehez.
Nem elkepzelhetetlen az, hhogy a taxis "igy" mukodik, mivel meg ugyvedek is kovettek el ilyesmit, es ugyanugy,
ahogyan Te leirtad.
Vagy a Mamad nagyon fel, igy lehet hallucinal, de Te ismered Ot,
viszont ha nem, akkor szoljatok a szomszednak, vagy pedig a racs a megoldas,
vagy pedig a biztonsagi zar, amit 1 lakatos 1 oran belul betudd szerelni.
23:08: köszi hogy drukkolsz :D remélem azért riasztó nem kell, nemtudom mért törnének be pont ide.
23:19: akkor talán mégse hülyeség amit írtam a taxisról... Este 11-kor is be tudja szerelni 1 órán belül?
"na, mi lett?": nem tudok még semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!