Sokan miért haragudnak a rendőrségre, nem szeretik a
rendőröket?
Figyelt kérdés
Pedig nekik az csak munkahely. A hentesekre, zöldségesekre érdekesmódon nem haragszik senki. A rendőrökre miért haragudnak, amikor rengeteg bünszervezetet felszámolnak, nem is kevés kerékpárt visszaadnak a tulajdonosnak? Azért tettem fel a kérdést, mert a multkor feltörték a garázsunkat, elkapták a tettest, amit elvittek mindent visszaadtak nekünk. Nem értem.
#10 ebben maximálisan egyet értek veled. Valóban vannak suttyó, pszichopata rendőrök, akiket àtlöknek pszichó alkalmasságin kétévente, de ilyenek szerencsére kevesen vannak.
Viszont ha valóban lejjebb viszik a felvételi követelményeket, akkor megintcsak többen lesznek. *Mély sóhaj*
Értékeljük a normális, segítőkész, hivatástudattal rendelkező kékeket. Hiszen őmiattuk nem omlott még össze ez az egész sz*rvár.
2022. jún. 28. 22:22
12/21 anonim válasza:
Nekem nincs bajom a rendőrökkel,pedig vittek már be nem egyszer,nem egy helyen.Voltak olyan városok,vagy Budapesten olyan kerületek,ahol pl. látszott a rendőrökön,hogy kihasználják a hatalmukat,az mondjuk nem tetszett,mert meg is vertek,mondjuk én is provokáltam őket,bár nagy erőfeszítésükbe nem került nekik,hogy visszafogják magukat,mert látszott alapból hogy nagyképűek.Viszont volt nem is egy olyan rendőrség,ahol olyan kedvesek voltak velem,úgy beszélgettünk mintha nem is elkövető lennék,hanem a haverjuk.Szóval rendőre válogatja.
2022. jún. 28. 22:25
13/21 árokpart válasza:
Egyszerűen nem tudom épp ésszel felfogni ezt a rendőrellenességet. Állítootak meg már párszor minket is közúti ellenőrzésen maximálisan udvariasak és rendesek voltak, sokkal emberközpontúbbak mint némelyik szolgáltató, bolti eladó, önkormányzati dolgozó, kormányablak ügyintéző vagy akár banki ügyintéző. Szerintem itt nálunk Magyarországon a rendőri intézkedés maximálisan állampolgár központú. Nézzetek meg már más országokat az irigyelt nyugati fejlett államokat ahol a valóságban is erőszakszervezetként működik a rendőrség nem úgy mint nálunk szerencsére, hogy inkább csak nevelő célzattal funkcionál. Hiszen az intézkedési protokoll tekintetében még a 90-es évek elején megszokott protokollt alkalmazzák, holott az állampolgárok jogai és eszköztára is sokkal jobban bővült. Gondoljatok bele. Manapság már bárkinél lehet gázspré, gumilövedékes fegyver, gáz-riasztó fegyver és sorolhatnám és ennek ellenére a rendőrség megelőlegezi a bizalmat velünk szemben. Ugyanazt a bizalmat kapjuk ,mint amikor még pl. a 90-es évek elején még a 6mm-es startpisztolyt pár játékpatronnal csak Bécsben meg Jugóban lehetett megvenni és úgy kellett becsempészni a gyerek szülinapjára. Ezt azért hoztam fel példának, hogy érezzétek a kontrasztot. A mai viszonyok között indokolt lenne sokszor még ismeretlenül is egy a mostaninál határozottabb fellépés, mert nem tudhatják, hogy kinél mi lapul egy teljesen nyitott határok világában. Ezt kellene értékelni, hogy ennek ellenére a régi szép idők megmaradtak a rendőri intézkedéseknél és csak annak kell valóban félnie aki nem tisztességes úton jár.
2022. jún. 28. 22:31
14/21 anonim válasza:
Nekem az a bajom velük, hogy az átlag magyarokat tudják cseszegetni, de az orkokkal szemben semmit nem csinálnak.
2022. jún. 29. 07:46
15/21 anonim válasza:
14-es, az elején el lett magyarázva a jelenség. Olvass vissza egy oldalt.
2022. jún. 29. 08:58
16/21 árokpart válasza:
Most az ,hogy velük szemben nem intézkednem ez egy nagy butaság. Nincsen ilyen ,hogy másképpen járnak el bármelyik népcsoport, vagy ember és ember ellen. Esetleg ha őket netán rendőri túlkapás éri és ők mindig jogorvoslathoz fordulnak az nem a rendőr hibája. Az úgymond átlagos kisembernek is van joga panaszt tenni az intézkedéssel szemben, hogy nem tesz az sem a rendőrség hibája.
2022. jún. 29. 12:41
17/21 anonim válasza:
Nekem csak annyi a bajom velük, hogy minden idióta feljelentésre ami ellenem történik eljárást indítanak, de mással szemben meg semmit nem csinálnak.
Engem évek óta fenyegetnek, zaklatnak Szegeden, erre fel én vagyok elkönyvelve zaklatónak meg a Szegedi Rendőrkapitányság olyan helyen folytat ellenem nyomozásokat ahol nem is illetékesek!
Közben meg Szegeden a 2 év alatt elburjánzott a bűnözés sőt egy elmebeteg gyógszerész fegyver tartási engedélyt kapott amivel végül 2 embert is megölt majd magával is végzett...
De hogy is ne szaporodnának meg a büncselekmények, hisz a bünözők Szegeden jól tudják, hogy a nyomozók velem vannak elfoglalva, másra nem jut idejük.
Nem azt mondom, volt nekem is dolgom kedves rendőrrel, de azok nem is a Szegedi Rendőrkapitányságon dolgoznak!
2022. jún. 29. 13:33
18/21 Thunderfairy válasza:
Mert a nem megfelelő törvényeink értelmében normálisan nem is léphet fel a bünözövel szemben. Ha megteszi akkor meg őt veszik elő rendőri tulkapásért. A törvényeken kénne változtatni hogy intézkedhessen a rendőr.
2022. jún. 29. 16:18
19/21 anonim válasza:
Akkor volt jó, amikor a rendőrök agyba-főbe verhették az orkokat, mint pl. a Kádár-korszakban, vagy még jobb volt ilyen szempontból a Horthy-féle csendőrség. Most is az kéne, hogy a c ha megy az utcán, akkor két-három rendőr Kádár-kolbásszal előbb jól megcsapdossa, majd szépen beviszik és adnak neki, ahogy megérdemli.
2022. jún. 29. 17:37
20/21 anonim válasza:
Akinek baja van velük az általában bűnöző. Apropó, levike bevonulhatott? Már egy ideje nem írogat ide.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!