Nem kell bemennem a rendőrségre?
Figyelt kérdés
Felhívott ma egy nő, engem keresett, hogy be kellene menni a rendőrségre egy 10 perces beszélgetésre. Tudta a nevem. Még azt is mondta, hogy szeretné, ha holnap mennék 14.00 órára. Én azt válaszoltam, hogy én meg szeretnék a Los Angeles-i tengerparton nyaralni. Aztán letettem. Valószínűleg nem rendőr volt, hanem szórakozó, pláne, hogy nincs is ügyem a rendőrségen. Ha a rendőrség azt, akarja, hogy bemenjek, akkor idéz, hogy kötelező és nem telefonon, hanem hivatalos irattal. Menjek be holnap, vagy felesleges? Ellenőrízzem le, hogy tényleg onnan hívtak-e? A brfk. 8.kerületi kapitányságról hívott állítása szerint.2022. ápr. 19. 15:10
1/23 A kérdező kommentje:
Ráadásul az életben nem volt űgyem, csak egy helyszíni bírság, amit be is fizettem, de ez is két éve volt.
2022. ápr. 19. 15:11
3/23 A kérdező kommentje:
Nem.
2022. ápr. 19. 15:18
4/23 anonim válasza:
Én jártam úgy, hogy az egyszerűség kedvéért telefonon hívtak.
Másnap volt egy kis idejük, a posta addig ki se ér.
De nekem csak közlekedési vétség volt.
5/23 anonim válasza:
Mondjuk telefonálj be...
6/23 anonim válasza:
HA, valóban rendőr volt is, x@rd le!
Hatósággal csak írásban kommunikálunk!!!
7/23 anonim válasza:
Ha kötelező, akkor nem telefonon keresnek meg. Vagyis nem csak telefonon. De nyugodtan hívd fel a 8. kerületi BRFK-t, hogy miről van szó, legalább nyugodtabban alszol. Ha meleg a talaj, akkor pedig keress ügyvédet!
8/23 anonim válasza:
Ha szerdán pont felszabadult egy hely egy meghallgatás erejéig, akkor telefonálnak a rendőrök, ezt jobb ha tudjátok...
Jól beégetted magadat Kérdező. Most már mindegy.
9/23 kretens válasza:
Ha én egy ilyen telefont kapnák jogom van kételkedni.Mi van ha valaki csak hülyéskedik?Bizony amig hivatalos levélben nem értesitik az embert akkor egy telefonhivás nem hivatalos érvényü.De legfőképp a családunk jogi képviselőjével együtt mennék amit nem tilthatnak meg.
10/23 A kérdező kommentje:
Úgy mutatkozott be a Nő, hogy "Szili Nemes Noémi". Megjegyeztem, felírtam azért. Vagy rendőségről hívott vagy szórakozott valaki.
2022. ápr. 19. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!