Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan jelentsem fel az...

Hogyan jelentsem fel az éjszaka driftelőket?

Figyelt kérdés

Körforgalomban visszatérő vendégek az éjszaka (éjfél után) driftelgetők, kerékcsikorgatók, motorbrummogtatók. Annyira hangosak, hogy csukott ablakon is áthallatszanak. Több lakót is zavarnak az éjszakai pihenésben. Szeretném őket felvenni videóra és feljelentést tenni a Rendőrségen. Nagyjából 3-4 renitensről van szó, ugyanazok az autók és rendszámok.

Az lenne a kérdésem, hogy mire kell figyelni, ha ...

- csendháborításért teszek feljelentést?

- közúti veszélyeztetésért teszek feljelentést?

Gondolok itt ilyenekre, hogy mitől lesz bizonyító erejű egy általam felvett videó.

2022. jún. 22. 12:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Túl van bonyolítva.. pár fiatal odajár, kétszer kapnak 50 ezer hb-t, vagy egy izmos feljelentést és leszoknak onnan
2022. jún. 22. 21:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem tán Szegedről van szó?
2022. jún. 22. 21:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem Mezőkövesd.

Mindenhol van driftelés este basszus...

2022. jún. 22. 21:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Én is a fekvőrendőrre gondoltam...
2022. jún. 22. 21:40
 15/22 árokpart ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ez ne volna közlekedési bűncselekmény. Már hogyne lenne mikor a mai világban ha pl. egy kis faluban jogsi nélkül közlekedsz egy segédmotorral vagy elektromos kerékpárral, már joga van a rendőrnek szabálysértési őrizetbe venni bárkit. Nem hinném, hogy a driftelés kisebb súlyú tett lenne, mintha valaki egy kis faluban jogsi nélkül ül Babettára.
2022. jún. 22. 21:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Árokpart, nekem elhiheted, hogy csak szabálysértés az üres körforgalomban csúszkálni. Az előbb hivatkoztam a kresz 3 c-re, abba ütközik
2022. jún. 22. 22:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Cegléden pár éve meghalt egy fiatal lány, mert éjszakai gyorsulási versenyt rendeztek és rossz helyen volt éppen. Az autó sofőrje egy helyi, befolyásos ember fia, így jelen ismereteim szerint a közfelháborodáson kívül semmi nem történt.

Az említett gyorsulási verseny útja párhuzamos a ceglédi rendőrkapitányság útjával és a baleset helyszíne és az épület között légvonalban lehet max 200 méter távolság. Nyilván senki nem hallotta, hogy sokadik éjszaka zajonganak az autóval egy, a belváros közepén lévő útszakaszon.

2022. júl. 13. 05:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Elnézést, pontatlan voltam néhány dologban. Itt lehet olvasni róla, mindenesetre a büntetést kevésnek tartom.

[link]

2022. júl. 13. 05:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Ez most felzaklatott.

Remélem laposra verik odabent.

2022. júl. 13. 08:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Dehogy. Az apja miatt biztos nem nyúlnak hozzá, ráadásul csak fogházat kapott.
2022. júl. 13. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!