Levika420.69 kérdése:
Visszalehet-e keresni valakit az alábbi adatok alapján?
Figyelt kérdés
Én is jófogás csalás áldozata lettem, az ügyet elszeretném vinni a rendőrségre, de azon gondolkodtam, hogy visszalehet-e valakit keresni a bankszámlaszáma alapján? A postai bizonylat megvan ezért visszatudtam keresni, hogy hol adták fel, illetve a bankszámlaszám is rajta van, meg egy név és egy cím is de bárki bármit rá írhat. Köszönöm a válaszokat!2022. jún. 20. 19:38
11/13 anonim válasza:
10
Ezt elfelejtetted: "A postai bizonylat megvan ezért visszatudtam keresni, hogy hol adták fel, illetve a bankszámlaszám is rajta van..."
Utánvétnél kp. fizetsz a kézbesítőnek.
12/13 A kérdező kommentje:
Mégis rajta volt, egy bankszámla, amikor én eladtam egy videójátékomat elég volt megadnom egy bankszámlaszámot és arra utalták az összeget, azaz a posta és a vevőnek kellett egyedül készpénzzel fizetnie!
2022. jún. 22. 22:35
13/13 anonim válasza:
Utánvét. Ezek szerint ezt a fizetési formát nem ismered. Csak javasoltam. Habár lehet, a jófogáson nem lehet így fizetni, mert azok is beszedik a maguk részét.
Ugyan a megrendelő az eladó cégnek megadja a címét, így tudja kézbesíteni a csomagküldő szolgálat, de semmi bankszámla, látod mit kaptál, akár azonnal kibonthatod, és ha oké, csak azután írod alá a kézbesítés megtörténtét és fizetsz készpénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!