A rendőrőket miért nem büntetik a szemetelésért?
jahh mert saját magukat csaknem huzzák le:D
Ez egy érdekes dolog, ahol én lakok 1 nagyobb városban, a Városi Rendőrkapitányság épületének elég feltűnő helyén az ablakokbol,minden emeletről dobálják ki a cigicsikkeket, de ugy képzeljétek h az 2-3 éve még csak takaritva nemvolt, több ezer kidobott cigicsikk van ott még a mai napig 20-30 méteres szélességben ahogy az ablakok is vannak,kiló számra lehetne összelapátolni a csikkeket...elég durva látvány,és senkinek nemszúr szemet, az meg egyértelmű h onnan dobálgatják ki azokat mert ott semmien más hely nincs ahonnan azok kerülnének oda...és pont ma olvastam h ilyen 20-30 ezres büntetést kaphat az aki eldobja 1 szál cigijét az utcán....na most ez alól a zsaruk felvannak mentve? hát nekem aztán senki nejöjjön azzal h megakar büntetni mert eldobok 1 szálat is, csak 1 pillantást kéne vetni arra a helyre...ha ezért megkéne büntetni a rendőrséget szerintem senkisemkapna fizetést hónapokig mert annyi lenne a pénzbírság...és gondolom semmien más illetékes szerv szemethuny ennek a dolognak,mert azért mégis csak ők a rend őrei...de azért ez elég vicces,nem?
tegnap tanúja vltam, hogy a rendőrjárőr kiszúrt a bevásárlómulti mozgássérült parkolójában egy rokkantkártya nélküli autót. Arrébbgurultak lesbenállni,és 15 percig várták, hogy a tulaj kijöjjön,
majd amikor felbukkant és elkezdett bepakolni a csomagtartóba, odagurultak mögé.
Igen ám, de felismerték, hogy egy magasabb beosztású önkormányzati dolgozó. Biccentettek neki, és elhúztak!
Na ezért nem büntetiőket az önkormányzat!!
Holló a hollónak...!!
Mocsok egy világ ez!!!!
Ugyanazért, amiért más embereket se, tojnak a szemetelésre, elhiszed?
Ha nem így lenne, és tényleg komolyan vennék, akkor Budapest belvárosa, a BKV megállók, stb. nem úgy néznének ki, mint egy nagy szemétdomb. Nézz körül. Büntetik egyáltalán a szemetelést? Én még nem láttam.
Helló!
Vitatkoznék.. A rendőrt ugyan úgy büntetik a gyors hajtásért mint bárki mást!!! Elsőkézből tapasztaltam...
Pedig van amikor nem eteikus, mert a rendőr nem csak akkor siet ha ebédelni megy.. Hidd el! Tudom most jön a miért nem tette fel a kék lámpát! Mert azt sem teheti minden esetben, csak ha kiemelt küldésre megy!
Amúgy nálunk büntetnek a szemetelésért.. Csak sajnos sok esetben olyan kevés a rendőr, hogy nincs ideje vele foglalkozni. Nem védem, mint mindenhol a rendőrségnél is vannak trógerek!
Nézzük csak, láttunk már rendőröket:
- mozgássérült parkolóhelyen (nem is egyszer)
- bevásárlóközpont bejáratánál parkolni (ahol ügye ott a megállni tilos tábla - pont oda állnak ahová több kisebbségi is szokott állni, vagy a kigyurt nagydarab alakok a mű nőjükkel
- szemetelni
- gyorshajtani
De talán őket is meg lehet érteni.
- mindenkinek a legjobb és legközelebbi parkolóhely kell az áruházaknál (és ez ügye a két legjobb szinte a bejárat meg a mozgássérülteknek fenntartott hely)
- annyira sietnek hogy nem találnak a közelben szemeteseket ahová kidobhatnák a csikkeket és egyéb termékeket
- gyors hajtás (ha akció van a bevásárló központban akkor sietni kell oda)
De félre téve a viccet, mindennek meg van az okat. (ezek szerint)
A szemeteket nem szokták büntetni.
Egyébként ha jól tudom, munkahelyen, már csak kijelölt dohányzóhelyeken lehet dohányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!