Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tennének panaszt, ha így...

Tennének panaszt, ha így beszélne veletek a rendőr?

Figyelt kérdés

Cserbenhagyás miatt tettem feljelentést, a szabályosan parkoló autómank letörték a tükörjét.

Elmentem a rendőrségre és meséltem, hogy csak annyit láttam, hogy egy szürke négyes golf volt és a koccanás után nagy gázzal elhajtott, már nem volt időm utána menni. Ezután kérdezi a rendőr a rendszámát és mondom, hogy azt nem láttam. Erre:

-"Hogy nem látta?! Nem ismeri az ábécét"?!

Hirtelen csak annyit válaszoltam, hogy nem volt időm elolvasni, nem is reagáltam a bunkóságra, de már bánom.

Szerintem ez nagyon modortalan és kifejezetten sértő megjegyzés volt a részéről, nem értem, hogy egy rendőr hogyan engedhet meg magának ilyesmit.

2022. jún. 7. 16:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

#4, és #10 vagyok.

Engem 3 napja éjjfél után mentem haza, megint megállított igazolni 2 járőr. Igazoltatás és táskakipakolásnak is eleget kellett tennem.

Most azt gondoltam azóta, hogy (még 5 napom van rá), be kéne panaszolni a ket járőrt a kapitánysàgon, mert nem fontos halaszthatatlan indok miatt pakoltatták ki a táskám.

De úgyis azt mondaná a panaszfelvevő rendőr, hogy ez szakszerű és jogszerű volt, ugyanis panasz előtt meg szokták kérdezni, hogy mit szeretne panaszolni az ügyfél.

Csak feleslegesen pazarolnám az időmet, azokat meg kikészíteném megint, mert ugye én aztán ki szoktam finoman nyitni a szám;)

2022. jún. 7. 20:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Ruházat- csomagátvizsgálás nem csak "fontos halaszthatatlan indok miatt" szokás. Keress rá jogtárban, milyen esetekben csinálhatják ;) kapásból mondok neked anonim módon legalább 3 okot amiért akár a piaci nénit is ellenőrizhetik ha akarják.
2022. jún. 7. 20:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Levike! Téged mindig megtalálnak a rend őrei! És te is mindig megtalálod őket!

Ez már teljes szimbiózis! :)

2022. jún. 7. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:
37%

#11 vagyok.

A telefonba az egyik járőr mondta a mittudomén kinek, akinek telefonált, hogy "Igazoltatjuk xy-t" , erre egy kis szünet és mondta, hogy "tudod az a besurranó".

Besurranónak nevezett, nem VOLT besurranónak.

2022. jún. 7. 20:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szoktad levike. Fuled farkad behúztad aztán mentél a bv-be
2022. jún. 7. 20:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Levike! Nem tetszik a "debreceni besurranó" név? Milyen nevet szeretnél? Reklamáld meg a rendőrségen.Írj e-mail-t, hogy ne így nevezzenek :)

2022. jún. 7. 20:32
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

Igazoltatjuk xy-t" , erre egy kis szünet és mondta, hogy "tudod az a besurranó"

A rendőrségi forgalmazás ennél sokkal kötöttebb.

Az igaz lehet, hogy "igazoltatjuk xy-t, járműmegállításnál, büntetésnél is be szoktak szólni.

De ez a "tudod az a besurranó" már csak a fejedben létezik. Honnan tudná a TIK több száz csibésszel kapcsolatos forgalmazás közül, hogy ki a frászra gondol a járőr?

Amúgy sem szokás ilyet mondani, hogy tudod. Ügyelet van, meg járőr. Nem haver, meg tudod...

2022. jún. 7. 20:43
 18/19 anonim ***** válasza:

#15 Letartóztatásba vtam, , amire azért került sor, mert 15 rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás miatt, (2021 tavaszán rövid idő alatt 3x gyanúsítottak meg), a többszörös halmazat miatti 4 év 6 hó max kiszabható büntetés és besz@rtak, hogy elszöknék.

És ugye, hogy nem szökök, itt vagyok.

Ugyan hova szöknék, pénztelen vagyok, szegény és tesó és anyukám ad pénzt. Örülök, ha itt van egy lakás hol lakhatunk.

2022. jún. 7. 20:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig Ukrajna tárt karokkal vár Levi. Gyalog is eljutsz odáig.
2022. jún. 7. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!