Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tennének panaszt, ha így...

Tennének panaszt, ha így beszélne veletek a rendőr?

Figyelt kérdés

Cserbenhagyás miatt tettem feljelentést, a szabályosan parkoló autómank letörték a tükörjét.

Elmentem a rendőrségre és meséltem, hogy csak annyit láttam, hogy egy szürke négyes golf volt és a koccanás után nagy gázzal elhajtott, már nem volt időm utána menni. Ezután kérdezi a rendőr a rendszámát és mondom, hogy azt nem láttam. Erre:

-"Hogy nem látta?! Nem ismeri az ábécét"?!

Hirtelen csak annyit válaszoltam, hogy nem volt időm elolvasni, nem is reagáltam a bunkóságra, de már bánom.

Szerintem ez nagyon modortalan és kifejezetten sértő megjegyzés volt a részéről, nem értem, hogy egy rendőr hogyan engedhet meg magának ilyesmit.

2022. jún. 7. 16:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg prosztó volt, de ennyi miatt még nem tennék panaszt.
2022. jún. 7. 17:11
 2/19 anonim ***** válasza:
51%
Azt kellett volna válaszolnod, hogy "ne magadból indulj ki, féreg!"
2022. jún. 7. 17:25
 3/19 anonim ***** válasza:
20%

Itt csak te vagy a féreg #2.

Ez egyébként nem cserbenhagyás hisz semmilyen személyi sérülés nem történt. Nem is értem így rendszám meg minden népkül mit vártál

2022. jún. 7. 17:57
 4/19 anonim ***** válasza:
6%
#3 Te vagy a féreg ügyészasszony!
2022. jún. 7. 18:29
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Levike! Tudjuk hogy nem te voltál, nem vitted magaddal a tükröt!

2022. jún. 7. 18:41
 6/19 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon gyorsan kiütöttem volna az egyenruhájából, ha ezt megengedi magának.

Talán, te hibáztál elsőnek, ami miatt így reagált. Továbbá a nem láttamból, nem következik az ábécé nem-ismerete. Esetleg láttam, de nem mered bevallani... nos az ábécét még a cés kisebbség is nagyrészt ismeri.

Nos szerintem jól tetted, hogy nem szóltál semmit, mert a sokkoló kellemetlen.

2022. jún. 7. 19:25
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

"Nagyon gyorsan kiütöttem volna az egyenruhájából, ha ezt megengedi magának."

1-5 év börtön. Zseniálisan megoldottad volna. És nem, nem kedves emberekkel kerültél volna egy cellába.

2022. jún. 7. 19:32
 8/19 anonim ***** válasza:
49%

Aki azt írta, hogy nem cserbenhagyás, rá kell cáfoljak; nincs igaza.

Cserbenhagyás:

239. § Ha a közlekedési balesettel érintett jármű vezetője a helyszínen nem áll meg, illetve onnan eltávozik, mielőtt meggyőződne arról, hogy valaki megsérült-e, illetve az életét vagy testi épségét közvetlenül fenyegető veszély miatt segítségnyújtásra szorul-e, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

___

A baleset nem feltétlenül azt jelenti hogy személyi sérüléssel jár. Lehet anyagi káros (pl letört tükör) is.

Közlekedési baleset tehát: legalább egy mozgó jármű, továbbá - a közúti közlekedés körében - állatot hajtó (vezető) személy részvételével, vagy ilyen jármű mozgásából eredően bekövetkezett, általában a közlekedési szabályok szándékos vagy gondatlan megszegésével gondatlanságból, illetőleg véletlenül előidézett olyan váratlan esemény, amellyel ok-okozat összefüggésben egy vagy több személy meghalt, megsérült, vagy dologi kár keletkezett.

2022. jún. 7. 19:36
 9/19 Senior Séf ***** válasza:
80%
Hangfelvétel nélkül panaszt tenni annyit ér, mint rendszámtábla nélkül feljelentést.
2022. jún. 7. 19:39
 10/19 anonim ***** válasza:
53%
#8 Ügyészasszony a #3 írta azt:D
2022. jún. 7. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!