Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha van egy ember, aki sokat...

Ha van egy ember, aki sokat lopott, de most már megváltozott, lehet neki hinni?

Figyelt kérdés

Sok rendőrségi ügye volt, mert annyi ökörséget megcsinált.

Nem rég jött ki a börtönből 8 hót űlt mert lopkodott pénzt.

Most ugyan még nincs munkája, munkanélküli, a tesójával és az anyukájával lakik, az anyukája is dolgozik, a tesója is, aki jól keres, kamionozik és ők támogatják pénzelik, úgyhogy rendezett élete van, nem is érthető, hogy miért lopott. Ha nem lop, nem hal éhen.

Viszont mostmár nem lop, megtért, Istenhez imádkozik, templomba jár és keresi a munkát és akin csak lehet segít?

Mit gondoltok, lehet az ilyen embernek hinni, hogy most megváltozott, a multat a lopási életvitelt felszámolta?

2022. máj. 29. 23:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8.16 perces a videó. A #4-es fehér pólós vádlott. A többit leírtam. Értitek gondolom.
2022. máj. 30. 01:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Levike te kislányoktól meg takarítónőtőlnis loptál
2022. máj. 30. 04:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Levike a hipernyomozó, aki egy anonim oldalon megmondja ki milyen bűncselekményt csinált. XD

(Amúgy azt se tudom hol a viharban van Halmajugra. Érted gondolom)

2022. máj. 30. 06:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet, de ha az ország felét (2/3-át :D) nézed 4 évente besz*pjak ezt.
2022. máj. 30. 07:37
 15/17 A kérdező kommentje:
#13 Én is azt mondanám;)
2022. máj. 30. 12:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Oké, indokold meg kérlek: mi az, amiből arra a következtetésre jutottál, hogy a 4. válaszoló egy olyan személy, aki bcs-t követett el?

Érdekel a gondolatmeneted.

2022. máj. 30. 12:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Először még nem. Majd ha valóban elkezd becsületesen élni, majd akkor. Néhány év után.
2022. máj. 30. 19:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!