Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » így lehetek rendőr? (bővebben...

így lehetek rendőr? (bővebben lent )

Figyelt kérdés

A felvételt nyert pályázókat 2011. február 1-jei hatállyal próbaidős rendőrnek nevezik ki 12 hónap próbaidő kikötésével. A próbaidő első felében felnőttképzés keretében kerülnek beiskolázásra az Adyligeti, a Körmendi, a Miskolci vagy a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolába, ahol 5+1 hónapos felkészülést követően objektumőr-kísérő rész-szakképesítést szerezhetnek. Ennek birtokában a próbaidő további 6 hónapjában a szakképesítésük jellegének megfelelő szolgálati feladatokat látnak el a Rendőrség által meghatározott rendőri szerv állományában.

akkor ez egy fegyveres őr képzés aki a rendőrséget védi vagy ténylegesen lehet rendőr ha elvégzi a 6 hónapot és persze meg felel minden alkalmasságin ?

2010. szept. 18. 16:25
1 2
 11/12 Borg02 válasza:

Hali érdeklődnék hogy erőléti és az egészségügyi/pszichológia után, az "elbeszélgetés" melyre csak később hívnak(kb febr eleje), az miből áll?

Előre is köszi a válaszokat.

(Én az idén jelentkeztem, most estem túl az egészségügyin, meg pszichológián.)

2012. jan. 24. 13:27
 12/12 nagyat válasza:
Nettó 80.000Ft Amely bruttóban 120.000Ft (durván) Emlékeim szerint egy utcaseprő pont ennyit kap. Én 23 év (28 év 22 nap elismert) szolgálat után kaptam nettó 104.000Ft.-ot, amelyet a következő évben lecsökkentettek 94.000Ft.-ra a 13. havi fizetés elvétele miatt. Az elmúlt 6 évben nem volt nem hogy érdemi, de még infláció követő béremelés sem. Mindig csak elvettek. Nem akarom elvenni senki kedvét, de azzal a hittel, hogy majd ő megváltja a világot, nem megy semmire, csak arra, amire én 40 évesen idegroncs és megélhetési gondokkal küzdöttem. Ennek fényében sok sikert kívánok minden új felszerelőnek.
2012. márc. 9. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!