így lehetek rendőr? (bővebben lent )
A felvételt nyert pályázókat 2011. február 1-jei hatállyal próbaidős rendőrnek nevezik ki 12 hónap próbaidő kikötésével. A próbaidő első felében felnőttképzés keretében kerülnek beiskolázásra az Adyligeti, a Körmendi, a Miskolci vagy a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolába, ahol 5+1 hónapos felkészülést követően objektumőr-kísérő rész-szakképesítést szerezhetnek. Ennek birtokában a próbaidő további 6 hónapjában a szakképesítésük jellegének megfelelő szolgálati feladatokat látnak el a Rendőrség által meghatározott rendőri szerv állományában.
akkor ez egy fegyveres őr képzés aki a rendőrséget védi vagy ténylegesen lehet rendőr ha elvégzi a 6 hónapot és persze meg felel minden alkalmasságin ?
Hali érdeklődnék hogy erőléti és az egészségügyi/pszichológia után, az "elbeszélgetés" melyre csak később hívnak(kb febr eleje), az miből áll?
Előre is köszi a válaszokat.
(Én az idén jelentkeztem, most estem túl az egészségügyin, meg pszichológián.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!