A debreceni rendőrségnél vannak megfigyelő drónok rendszeresítve?
A minap olvastam hogy vannak ijen madár drónok amiket használnk megfigyelésekre a rendörök.
Nekem már vokt bajom ott debrecenbe a nyomozóval és azt gondolom megfigyelhetnek a rendőrség mer sok fura dolgokat észleltem a napokban.
Zúgást hallok a fejem felett meg furán néznek a madrak és gyanusak néha amikor a parkba vagyok vagy a testvérem udvarán.
A debreceni rendőrségnél vannak dronok és ha vannak milyen drón replők vannak?
Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója!
A szegedi zaklató ellen folyamatban lévő bírósági verekedés, csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő ügyben, a szegedi zaklatónak a letartóztatását rendelje el.
Indokolás: A csoportos garázdaság és zaklatás bűntette 5 évig terjedő bűncselekmély, ezért alappal feltehető, hogy szabadlábon hagyása mellett elszökne, elrejtőzne, valamint súlyos rablásra készűl, ezért az általános ok mellett a különös okok a gyanúsított vonatkozásában hiánytalanul fennállnak.
dr. Kujbus Mária -ügyeletes ügyész-
Békéscsabai Járási Ügyészség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!