Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A debreceni rendőrségnél...

A debreceni rendőrségnél vannak megfigyelő drónok rendszeresítve?

Figyelt kérdés

A minap olvastam hogy vannak ijen madár drónok amiket használnk megfigyelésekre a rendörök.

[link]

Nekem már vokt bajom ott debrecenbe a nyomozóval és azt gondolom megfigyelhetnek a rendőrség mer sok fura dolgokat észleltem a napokban.

Zúgást hallok a fejem felett meg furán néznek a madrak és gyanusak néha amikor a parkba vagyok vagy a testvérem udvarán.

A debreceni rendőrségnél vannak dronok és ha vannak milyen drón replők vannak?

2022. máj. 22. 14:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért válaszolgatsz más profilról a saját kérdésed alá levike? Hogy több embert tudj üzenetben zaklatni mert a másikat mindenki letiltotta már?
2022. máj. 22. 17:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Levike vagyok. Nekem csak egy fiókom van. Ha több fiókom lenne, biztos írtam volna neked privátot, de mivel egyszer írtam és letiltottál, és azt vetted észre, hogy többet tőlem nem kapsz másik privátot, az azt jelenti, hogy egy fiókom van. Itt derűl ki, hogy egy fiókom van. Ha több lenne, akkor arról már írtam volna a másikról neked privátot, mert az egyikről már letiltottál.
2022. máj. 22. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Levike vagyok ismét. És ugye nem érkezett tőlem nrked privát, itt is kiderűl, hogy egy fiókom van.
2022. máj. 22. 18:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Te jó ég, hány Levike van itt?
2022. máj. 22. 21:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Levi csak 1 van, én!
2022. máj. 22. 21:10
 16/19 A kérdező kommentje:
Én vagyok levike.
2022. máj. 22. 21:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Levike olyan lesz mint a halálfutamba frankeinstein. Soha nem halhat meg, ha eltűnik mindig lesz helyette egy új
2022. máj. 22. 21:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Levike nem egy személy, hanem egy tudatállapot.
2022. máj. 22. 21:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója!

A szegedi zaklató ellen folyamatban lévő bírósági verekedés, csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő ügyben, a szegedi zaklatónak a letartóztatását rendelje el.

Indokolás: A csoportos garázdaság és zaklatás bűntette 5 évig terjedő bűncselekmély, ezért alappal feltehető, hogy szabadlábon hagyása mellett elszökne, elrejtőzne, valamint súlyos rablásra készűl, ezért az általános ok mellett a különös okok a gyanúsított vonatkozásában hiánytalanul fennállnak.

dr. Kujbus Mária -ügyeletes ügyész-

Békéscsabai Járási Ügyészség

2022. máj. 22. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!