A debreceni rendőrségnél vannak megfigyelő drónok rendszeresítve?
Figyelt kérdés
A minap olvastam hogy vannak ijen madár drónok amiket használnk megfigyelésekre a rendörök.
Nekem már vokt bajom ott debrecenbe a nyomozóval és azt gondolom megfigyelhetnek a rendőrség mer sok fura dolgokat észleltem a napokban.
Zúgást hallok a fejem felett meg furán néznek a madrak és gyanusak néha amikor a parkba vagyok vagy a testvérem udvarán.
A debreceni rendőrségnél vannak dronok és ha vannak milyen drón replők vannak?
2022. máj. 22. 14:52
1/19 anonim válasza:
Amelyik drón zúg az nem a debrecenieké, hanem az oroszoké.
A debreceni drónok csak csipognak, kárognak, s szárnyaikat csapkodják.
2/19 anonim válasza:
Egyre gyakrabb, hogy a rendőrség drónokkal figyel meg autókat, néha meg taktikai eszközöként bevetésen használják.
3/19 anonim válasza:
Az igaz lehet hogy mókus drónokkal figyelik a galamb drónokat, akik meg az embereket figyelik?
4/19 anonim válasza:
Igen Levike, és mind rád vannak irányítva.
5/19 anonim válasza:
A mókus drónokat meg mogyoró drónokkal figyelik!
6/19 anonim válasza:
Levike, mondtam már hogy szedd rendesen a gyógyszereidet.
8/19 anonim válasza:
És mivan ha figyelnek levike? Amúgy nem gondolkoztál rajta hogy elmész dolgozni és nem a testvéreden élősködsz ?
9/19 anonim válasza:
#8 Vedd fel a kis köntösöd és süssed a finom süteményt.
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!