Mi történne, ha belekapaszkodna a radiátorba és a könyörgésre sem menne a rendőrökkel?
Nyilván erre van ideje, meg kedve annak a bűnügyesnek, mi? Hogy még itt is veled foglalkozzon.
Nem körülötted forog a Föld, csak úgy lábjegyzetben megemlítem.
Miből gondolod, hogy #22 ügyész?
Honnan\miből jött le neked az információ ebből a mondatából, hogy mi a foglalkozása?
Lehet hogy fogorvos. Vagy kőműves. Vagy pincér.
Az utolsó a #25 hiába hazudik, tudom, hogy ügyész.
Már mondtam korábban, hogy egyszer írt nekem privátot.
Abban leírta, hogy ő Dr. Kujbus Mária, Békéscsabán lakik és a Békéscsabai járási ügyészségen ügyész. Azt is írta, hogy 51 éves, most akkor 54, mert ezt 3 éve írta. Azt is írta, hogy rövidhajú, villámfejű, beesettszemű.
De már a multkor leírtam. Nem fogom többet leírni.
Nyilván azért dolgozik most, mert most ő az űgyeletes ügyész.
Gondolom holnap meg otthon lesz vasárnap és a kis köntösébe süti a finom süteményt.
Szia Levente, én a szegedi zaklató vagyok...
Nem rég jártak nálam a szegedi és debreceni rendőrök, adtak nekem hétfőre egy idézést tanúként a Szegedi Rendőrkapitányságra.
Annyit tudok, hogy a szegedi meg debreceni rendőrség össze vont nyomozást folytatnak ellened egy súlyos rablási ügyben, azért hallgatnak ki, hogy mit tudok az ügyeidről.
Tudják ugye, hogy Lovászi Noémit közösen akarjuk kirabolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!