Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök miért ilyen túl...

A rendőrök miért ilyen túl szigorúak?

Figyelt kérdés

Ma délután a vonaton lejjebb húztam a maszkot, mert ettem egy csokit (csak arra az időre húztam le), jött a kalauz, semmit nem szólt, ráadásul a kalauznak is csak a száját takarta el a maszk, az orrát nem, de ismétlem ő nem is szólt. Majd felszállt két rendőrjárőr, ez kb. 3 perccel azután volt mikor a kalauz elment, még ettem a csokit és azt mondta az egyik rendőr, hogy "Uram húzza fel a maszkot a szájára, orrára. Mondtam eszem a csokit, azután felhúzom. Erre az volt a válasz, hogy "Nem tudja megenni a csokiját, ha leszállt?!" Mondom, De! Azt mondták, hogy a szabály szerint míg a vonaton utazik az utas, végig a száját, orrát el kell takarni a maszknak, tehát végig, és ha a vonatról leszállt, míg el nem hagyja a vasútállomást, addig le nem szabad venni, mert 150.000 forint.

Kérésüket teljesítettem azonnal.

Viszont: Miért ennyire nagyon szigorúak a rendőrök?

A vasút alkalmazott nem szólt, nem csak ma, máskor sem ezért, ha pl.ittam vagy ettem és le toltam a maszkot. Most pedig rendőrökbe botlottam, akik szóltak érte.

Elhiszem meg tudom, hogy kötelező orton szájon hordani, szgor van, érzékelődött, hogy a rendőrök túl szigorúak voltak.

Ez miől és miért volt?

2022. febr. 22. 20:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23%
Nem kell betartani ha nem értelmes. Viszont ha szabály akkor szabály. Ha nem tartja be meg is büntethetik. Megtehették volna. Inkább jófejek voltak, hogy csak szóltak.
2022. febr. 23. 20:17
 22/26 anonim ***** válasza:
75%
Oké, hogy rendőrnek készülsz, de tudod az emberek gondolkodni is szoktak, nem ugranak a kútba mert az a szabály.
2022. febr. 23. 23:05
 23/26 anonim ***** válasza:
51%

19

Egyem a stréber fejedet!

2022. febr. 24. 10:05
 24/26 everlight ***** válasza:
100%
Mert erre az alja munkára nem éppen a jó képességű elit rendőröket küldik ki.A bírságbizniszt is vinnie kell valakinek.Csak éppen azzal el tudnak dicsekedni a rendőrök ha gyilkosokat kapnak el azzal hogy megbüntettek pár embert akin nem volt maszk nem éppen.
2022. márc. 5. 00:08
 25/26 anonim ***** válasza:

24

Úgy beittál, hogy mondataid hemzsegnek az ellentétektől, de zöldet adtam önmegtagadásból, mert végül is megpróbáltad kimondani a lényeget.

2022. márc. 5. 07:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, de a válaszom lehet hogy érdekes még. A MÁV "megrendelésére" voltak ott a rendőrök, hogy segítsenek a szabályok betartatásában. A vonat a MÁV tulajdona, nem közterület (tudtommal). Alapból a rendőrök nem szóltak volna, de most a MÁV kérésének megfelelően segítettek a MÁV területén elrendelt szabályok betartatásában.
szept. 18. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!