A rendőrök miért ilyen túl szigorúak?
Ma délután a vonaton lejjebb húztam a maszkot, mert ettem egy csokit (csak arra az időre húztam le), jött a kalauz, semmit nem szólt, ráadásul a kalauznak is csak a száját takarta el a maszk, az orrát nem, de ismétlem ő nem is szólt. Majd felszállt két rendőrjárőr, ez kb. 3 perccel azután volt mikor a kalauz elment, még ettem a csokit és azt mondta az egyik rendőr, hogy "Uram húzza fel a maszkot a szájára, orrára. Mondtam eszem a csokit, azután felhúzom. Erre az volt a válasz, hogy "Nem tudja megenni a csokiját, ha leszállt?!" Mondom, De! Azt mondták, hogy a szabály szerint míg a vonaton utazik az utas, végig a száját, orrát el kell takarni a maszknak, tehát végig, és ha a vonatról leszállt, míg el nem hagyja a vasútállomást, addig le nem szabad venni, mert 150.000 forint.
Kérésüket teljesítettem azonnal.
Viszont: Miért ennyire nagyon szigorúak a rendőrök?
A vasút alkalmazott nem szólt, nem csak ma, máskor sem ezért, ha pl.ittam vagy ettem és le toltam a maszkot. Most pedig rendőrökbe botlottam, akik szóltak érte.
Elhiszem meg tudom, hogy kötelező orton szájon hordani, szgor van, érzékelődött, hogy a rendőrök túl szigorúak voltak.
Ez miől és miért volt?
24
Úgy beittál, hogy mondataid hemzsegnek az ellentétektől, de zöldet adtam önmegtagadásból, mert végül is megpróbáltad kimondani a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!