Most mi lesz a sorsom?
Figyelt kérdés
Belekeveredtem egy balhéba, azt írtáka rendőrök hogy gyanúsított vagyok, de nem értem miért, ez változhat ha bemegyek és elmondok mindent? Úgy kezdődött hogy megkeresett az egyik régi haver hogy igyak meg velük valamit, mert a másik régi haverom most szabadult nemrég a börtönből. Nem tartom amúgy velük a kapcsolatot nagyon rég, 13-18 éves koromig haverkodtam csak velük még utcagyerek koromban, azóta már érettségiztem, lediplomáztam meg minden. Találkoztunk, vettünk pár üveg piát és úgy terveztük hogy a srácnál leszünk és ott bulizgatunk. Majd kitalálta hogy menjünk le a főnökéhez mert kikéri a pénzét mert kell neki valamire, amit nem írok inkább le. Majd a baj ott kezdődött hogy találkoztunk az egyik munkatársával, és elkezdtek vele kötekedni, hogy elvileg ő csesztette meló közben meg hogy legyen vagány akkor 1 az 1 be. Nem lett belőle semmi, mert a csávó levágta hogy le akarják ütni és elfutott. Gondoltam nem lesz baj, mert kikérjük a pénzt azt megyünk vissza. De nem ez lett, városba akartak menni , mondtam nekik hogy inkább menjünk a házba úgy a legjobb, de nem akartak. Városba érve még piázgattunk kicsit az egyik helyen, majd elkezdtünk sétálgatni. Belváros közepén volt egy nagy társaság, valami kocsmából jöttek ki cigarettázni. Odament hozzájuk a gyerek (aki most szabadult) cigit kérni meg öngyujtót, adtak is de elkezdett kötekedni velük hogy adjanak még egyet mert ha nem leüti őket, itt már tudtam hogy baj lesz, le akartam fogni hogy menjünk el, de addigra megütötte az egyiket ami hatására elájult. Hirtelen jött az egész, nem vágtam hogy ez lesz belőle. Majd a másik gyerek is elkezdett ütni egy másikat, nem emlékszem sokra mert részeg voltam de elég sok embert ütöttek ott, majd elfutottak. Én nem csináltam semmit, csak néztem, közbeavatkozni nem mertem. Majd kb fél óra múlva hívtak hogy hol vannak, de nem mentek vissza hozzájuk, elindultam haza. Nem sok után kaptam egy idézést. Ha ezt így elmondom akkor felmentenek tanúnak?2022. febr. 18. 19:12
11/12 anonim válasza:
Hely, hely dr. Kujbus Mari...
Szépen is lehetne beszélni, hisz már közelítesz a 60 felé.
12/12 anonim válasza:
Jajj gyerekek, velem meg olyan történt, hogy rám szállt az egyik szegedi cigány gyerek, feljelentett rágalmazásért, majd a Szegedi Járásbíróságon jól megagyusztáltam...
Hogy miért pont ott?
Mert ott van fémdetektáló, nem tudott bevinni flóbert pisztolyt.
Azóta a kölök böriben van, de a húga, a kis indiai lány félelemben él!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!