Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Előfordul, hogy a rendőrök...

Előfordul, hogy a rendőrök blöffölnek, hátha leesik valami adat?

Figyelt kérdés

Előbb voltak nálam a rendőrök. Kerestek egy személyt aki körözés alatt áll és állítólag az én adataimat adta meg kapcsolatként, hogy itt tartózkodik. (gondolom valami korábbi szabadulás után)

Az összes adatom ott volt, a nevem, születési dátumom és helyem KERÜLETTEL együtt, és a pontos lakcímem. A család neve a csávónak ismerős volt, van rokonom meg az anyámnak is ez volt a családneve.

Amikor elmentek, akkor felhívtam a rokont akit ismerek. Neki rémlett ez az ember. Utoljára 30-40 éve találkozott vele amikor még gyerek volt. Intézetis gyerek volt, drogos, lezüllőtt, de egyébként nem találkozott vele tényleg marha rég.

Van még egy szál amin előfordulhat, hogy visszaéltek az adataimmal és onnan került el hozzá az infó, de még ez alatt is rezeg a léc, mert a születési helyemben a kerület az egy olyan infó ami csak a személyimben van meg, én se tudom fejből és soha semmilyen szerződésre nem írom rá és nem adom meg sehol.

Így felmerül a kérdés, lehetséges, hogy a rendőrök blöfföltek? Látták, hogy itt egy rokon, kreáltak egy ilyen papírt és bepróbálkoztak.

Ilyen lehetséges?

2022. febr. 17. 19:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Előbb hívott a rokon. Náluk is voltak kint. (300km-el távolabb innen)

Tőlük kb annyit kérdeztek, hogy ismerik e, tudják e hol van a csávó. Kb ennyit és mentek is.

2022. febr. 20. 20:22
 22/24 A kérdező kommentje:

Sikerult elerni a rendort. Csak a lakcimemet tudta az ember. A tobbit ok kertek le melle. Azt nem mondtak miert korozik.

Az ma kiderult, hogy a telekom keres nelkul bepakolt a tudakozojukba pontos lakcimmel. Tobb usmerosom is benne van. Vicces.

2022. febr. 21. 09:06
 23/24 anonim ***** válasza:
Pont ugyan ezt a valaszt irtam le a #10 komment alatt…
2022. febr. 21. 09:23
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen oke de 0% eselye van, hogy pont engem talal meg. Bebofogok egy kamu cimet, biztos, hogy nem rokon lesz :)
2022. febr. 21. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!