Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Előfordul, hogy a rendőrök...

Előfordul, hogy a rendőrök blöffölnek, hátha leesik valami adat?

Figyelt kérdés

Előbb voltak nálam a rendőrök. Kerestek egy személyt aki körözés alatt áll és állítólag az én adataimat adta meg kapcsolatként, hogy itt tartózkodik. (gondolom valami korábbi szabadulás után)

Az összes adatom ott volt, a nevem, születési dátumom és helyem KERÜLETTEL együtt, és a pontos lakcímem. A család neve a csávónak ismerős volt, van rokonom meg az anyámnak is ez volt a családneve.

Amikor elmentek, akkor felhívtam a rokont akit ismerek. Neki rémlett ez az ember. Utoljára 30-40 éve találkozott vele amikor még gyerek volt. Intézetis gyerek volt, drogos, lezüllőtt, de egyébként nem találkozott vele tényleg marha rég.

Van még egy szál amin előfordulhat, hogy visszaéltek az adataimmal és onnan került el hozzá az infó, de még ez alatt is rezeg a léc, mert a születési helyemben a kerület az egy olyan infó ami csak a személyimben van meg, én se tudom fejből és soha semmilyen szerződésre nem írom rá és nem adom meg sehol.

Így felmerül a kérdés, lehetséges, hogy a rendőrök blöfföltek? Látták, hogy itt egy rokon, kreáltak egy ilyen papírt és bepróbálkoztak.

Ilyen lehetséges?

2022. febr. 17. 19:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Az oke, de ez egy tavoli rokon. Mekkora esely van arra, hogy pont az en cimemet adta meg veletlenul? Illetve talan fel eve kerdeztettuk le, hogy ki van ide bejelentve (hatha az elozo lako ittmaradt meg). De csak mi voltunk az adatbazisban.
2022. febr. 18. 09:04
 12/24 anonim ***** válasza:
Pont ezert. Van olyan korozes, hogy csak a tartozkodasi hely megallapitasara iranyul. Ilyenkor mikor a rendor igazoltatja, akkor csak annyit kerdez meg tole hol lakik. Gondolom ezt mondta be, megneztek hogy igaz-e es kiderult nem.
2022. febr. 18. 10:53
 13/24 A kérdező kommentje:
Ez oké, ez világos, csak az nem, hogy honnan tudta meg az adataimat. Valószínűtlen, hogy random ezt a címet adta meg, közben meg van köztünk rokoni kapcsolat.
2022. febr. 18. 12:01
 14/24 anonim ***** válasza:

#6 vagyok:

Ja! Hogy a kapcsolattartó alatt a börtönös kapcsolattartót értetted?

Nekem azért nem esett le, mert ahhoz a kérdéses személy írásos beleegyező nyilatkozata kell amit visszaküldesz a feladónak, amit természetesen a nevelő olvas először, majd csatolja az elítélt anyagához!

Egyre "büdösebb" a sztorid! XD

2022. febr. 19. 13:34
 15/24 A kérdező kommentje:
Ettol meg igaz amit irtam. Miert talalnek ki ilyeneket. Sok elvezet nincs abban, hogy marhasagokat irok ki.
2022. febr. 19. 14:05
 16/24 anonim ***** válasza:

Akkor viszont azt tudom válaszolni hogy nem tudok válaszolni, mert a kérdésed életszerűtlen.

Vagy hazudsz (bocs), vagy valaki meghekkelte a rendszert. Egyébként nem lehetetlen, van alapja a feltételezésemnek. Én magam is voltam már részese "hekk"-nek. XD

2022. febr. 19. 14:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Persze a "hekk" kifejezést átvitt értelemben értsd!
2022. febr. 19. 14:09
 18/24 A kérdező kommentje:
Hat ez van. A legtobb ertelme tleg az lenne, hogy bloffoltek. Mind1. Barmi is van valszeg ide jonne a csavo legutoljara ha itt keresik a rendorok.
2022. febr. 19. 14:13
 19/24 anonim ***** válasza:

Rendben. Elhiszem a sztorid. A hekkelés lehetőségével a zsaruk is tisztában vannak, de egy próbát megértél. A reakciód alapján valszeg tisztában vannak vele hogy semmi közöd az emberkéhez, és már el is felejtettek téged.

Túl gondolod a kérdést. Ha már a blöff szakasznál jártak volna, akkor már tudnák hogy érdemes, mert tudHATSZ valami infót.

2022. febr. 19. 14:19
 20/24 A kérdező kommentje:

Fene tudja. Ma mindnesetre írtam ügyfélkapun a helyii kapitányságnak, hogy valóban ezeket az adatokat mind megadta e az ember. Mivel ha így történt, akkor kb valami szolgáltató adhatta ki az adatokat rólam. Lényegében a személyimeg és lakcímkártyámat kellett megszereznie. Ebben az esetben pedig kénytelen leszek akkor feljelentést tenni, mert ha később megint visszaélnek vele, akkor kell, hogy nyoma legyen.

De előbb tleg tisztázni kell a fentieket. Szerencsére az egyik rendőr megadta a nevét és telefonszámát (kérésre), így már azt se tagadhatják le, hogy kint jártak.

2022. febr. 20. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!