Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Előfordul, hogy a rendőrök...

Előfordul, hogy a rendőrök blöffölnek, hátha leesik valami adat?

Figyelt kérdés

Előbb voltak nálam a rendőrök. Kerestek egy személyt aki körözés alatt áll és állítólag az én adataimat adta meg kapcsolatként, hogy itt tartózkodik. (gondolom valami korábbi szabadulás után)

Az összes adatom ott volt, a nevem, születési dátumom és helyem KERÜLETTEL együtt, és a pontos lakcímem. A család neve a csávónak ismerős volt, van rokonom meg az anyámnak is ez volt a családneve.

Amikor elmentek, akkor felhívtam a rokont akit ismerek. Neki rémlett ez az ember. Utoljára 30-40 éve találkozott vele amikor még gyerek volt. Intézetis gyerek volt, drogos, lezüllőtt, de egyébként nem találkozott vele tényleg marha rég.

Van még egy szál amin előfordulhat, hogy visszaéltek az adataimmal és onnan került el hozzá az infó, de még ez alatt is rezeg a léc, mert a születési helyemben a kerület az egy olyan infó ami csak a személyimben van meg, én se tudom fejből és soha semmilyen szerződésre nem írom rá és nem adom meg sehol.

Így felmerül a kérdés, lehetséges, hogy a rendőrök blöfföltek? Látták, hogy itt egy rokon, kreáltak egy ilyen papírt és bepróbálkoztak.

Ilyen lehetséges?

2022. febr. 17. 19:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Levike,nállad bújkált a zaklató?
2022. febr. 17. 19:57
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
Levike, mész a börtönbe!
2022. febr. 17. 19:57
 3/24 A kérdező kommentje:
Jaja, vágom kb ki az a Levike az oldalon, de ez most nem kamukérdés :)
2022. febr. 17. 19:58
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Amiről te beszélsz, az az okirat hamisítás kategória. Ilyet egy rendőr nem alkalmazhat.
2022. febr. 17. 20:17
 5/24 A kérdező kommentje:

Lényegében egy papír volt, rajta a körözött csávó adatai meg a kapcsolati adatok az én adataimmal. Tehát ez okiratnak számít? Nem irattak alá semmit, kb csak megkérdezték, mit tudok.

Ebben az esetben viszont akkor tényleg nagyon furcsa, mert nem tudom honnan szerezték meg ezt az adatot, hacsak nem a rendőrség egészítette ki.

2022. febr. 17. 20:22
 6/24 anonim ***** válasza:
53%

Bár qrva nehezen hihető hogy nem Levike vagy, de kapsz egy esélyt.

Ez full blöff volt. XD

Valamelyik okostojás nyomingernek az az isteni sugallata támadt valami okból, hogy te nem az vagy, akinek hisznek. Vagy tudja a bánat.

Nem stimmel a sztorid.

Saját infónak a részleteit, ráadásul ilyen aprólékossággal, nem oszthatnak meg. És nem is teszik. Nem szokásuk nyílt lapokkal játszani!

Gyanús vagy!

2022. febr. 17. 20:31
 7/24 A kérdező kommentje:

A Levike user többnyire balfaxságokat szokott írni. Bár az se hiszem, hogy mindig valóban a Levike alapítványis sulis emberke lenne, de mind1 is, mert valóban béna kérdések amire meg a Levikés válasz.

Nem kamu, valóban elém nyomtak egy papírt a csávó adataival. Egyébként ez is fura, hogy így kiadnak minden infót. Én is láttam a csávó születési helyét, anyja nevét, stb. Ez alapján is sikerült tutira kiderítenem kiről is van szó de igazából tényleg nem ismerem és soha nem találkoztam vele.

Azt az egy dolgot felejtettem megkérdezni, hogy miért körözik.

2022. febr. 17. 20:45
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak úgy lehetséges hogy a csávó tudta az adataid, és tényleg kapcsolattartóként adott meg. A kapcsolattartó az a BV -ben van mikor, adott szemellyel kapcsolatot tarthatsz. Ilyen esetekben kerelmezni kell a fogvatartottnak hogy kivel szeretne kapcsolatot tartani, es az adatait meg kell adni.
2022. febr. 17. 22:48
 9/24 A kérdező kommentje:

Azert furcsa mert soha nem talalkoztam ezzel az emberrel es lenyegeben a kozeleben sincs senki aki ismerne az adataimat. Egyedul egy rokona van akit emlitettem aki csak azt tudja melyik varosban lakom. O is 30-40 eve nem talalkozott vele.

Ma meg utanajarunk valaminek. Felujitasi tamogatassal vegeztettunk egy munkat (Megadtunk minden szemelyes adatot a szerzodeshez) Mint kiderult az ember testvere is hasonlo munkakkal foglalkozik. Talan lehet, hogy aki nekunk dolgozott annak az alvallalkozoja volt. Ennek ma utanajarunk. Bar ez elegge furcsa lenne. Ha ez vakvagany akkor fingom nincs honnan tudta az adatokat.

Ilyenkor meg kell adnia valoban a szuletesi datumom anyam nevet stb?

2022. febr. 18. 06:55
 10/24 anonim ***** válasza:
Ami valoszinubb, hogy valahol valamikor beböfögte valahova a lakcimedet sajatjakent, mint tartozkodasi hely, és a rendorok lehuzták nyilvantartasbol (mert le lehet) hogy ki van oda bejelentve, és csak kimentek megnézni hogy tenyleg nincs itt.
2022. febr. 18. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!