Előfordult már olyan, hogy a rendőrség dolgozott?
A rendőrkapitányság közelében prostitúció, lopások, rongálás, csendháborítás, garázdaság, kábítószer kereskedelem, pedofília, magánlaksértés, zaklatás, súlyos testi sértés, okirat hamisítás, zsarolás, rágalmazás és még több tucat bűncselekmény fordul elő és a település többi részén is mindennaposak a bűncselekmények.
Évek óta teszek feljelentéseket, de az évekkel ezelőtti feljelentésekkel sem kezdtek még foglalkozni és nem nyomoznak. Némelyik feljelentésre küldenek levelet, hogy a felsoroltak már nem számítanak bűncselekménynek.
Akkor kinek szóljak, hogy adja vissza amit elloptak a bűnözők?
20as. Ha nem lopott csak magát védte mikor meg akarták verni, akkor miért ne lenne alaptalan?
Komolyan mondom, 2 hete vagyok gyakorin, de már felidegesít, h mennyi itt a buta, nehéz felfogó képességű ember. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
#23 Jól tette. Én a fejéhez vertem volna a telót a pasinak, amiért megvert egy nőt.
Nadin98!
A 20-as meg a 23-as válaszoló egy degenerált ügyésznő, ne hallgass rá, ne kelj vele vitába, mert ő a rendőrséget védi. Gondolom a fia, vagy a jóisten tudja kije rendőr és azért védi őket annyira. Ha valaki csúnyát mond egy rendőrre, akkor összedöl a világ. Ne hallgass rá. Nem vagy bűnöző, mert 1x elloptál egy telót.
Nem lesz belőle börtön, kizárt. Még lehet bíróságig se megy el az ügy, hanem ügyészi megrovás lesz. Ha meg elmegy bíróságig az ügy, büntetővégzésben kapsz pl.6 hó-t egyévre felfüggesztve, de letöltendő kizárt.
24es. Köszönöm szépen.
Lehet nem így kellett volna lereagálnom, csak forrt bennem a düh azért amit tettek velem.
Rendőrséghez pedig hiába is fordultam.
Aki szerint én ezért bűnöző vagyok, azt teljességgel lenézem. Jó lelkülete lehet.
Ti dolgotok. Engem nem izgat. 😘
Sosem fogom magam hagyni, h megalázzanak büntetlenül.
Te hülye ügyészasszony!
Ezért nem kerűl börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!