Előfordulhat, hogy a rendőrség, a tek és a katonák szúrópróbaszerűen felszállnak a buszra, villamosra, trolira vonatra és kérik a papírt, hogy mutassa, hogy az utas munkába megy és/vagy munkából jön?
Természetesen este 20 és másnap hajnal 5 óra közötti időintervallumra értem a fenti kérdésem.
Neten képeken láttam, hogy Budapesten a tek, rendőrök razziáztak a városban, de Debrecenbe ilyet nem tapasztaltam, sőt meg sem állítja a néha jövő rendőrautó a gyalogosokat, azonban lehet, hogy lesz olyan, aki megállít valakit. Rendőrfüggő is.
Az érdekelne engem, hogy Debrecenbe mennyi esélye van, hogy a villamosokon vagy a 10,10y forgalmas buszra mondjuk szúrópróbaszerűen felazáll egy-két rendőr vagy katona gépfegyverrel és kérik a papírt?
Valamint a Debrecen-Budapest nyugati vasútvonalán Szolnok-Debrecen szakaszon késő este előfordulhat-e, hogy felszállnak?
A vasúti kalauz barátom, amikor kérdeztem tőle, akkor akkorát röhögött és mondta, hogy "dehogy..." négy nal alatt ilyen nem volt, viszont, ha tudomásukra jut egy olyan, hogy drogdílerbanda utazik a vonaton vagy gyilkos, akkor előfordulhat, elő is fordult már többször.
De én komolyan kérdezem és a kijárási tilalom miatt.
Köszönöm az értelmes válaszokat előre is.
Nem az orient expreszen (nincs is már).
Hanem Debrecenben.
Debrecenből jár:
Budapest
Cegléd
Nyíregyháza
Nyírábrány
Nagykereki
Tiszalök
Füzesabony
Személy,sebes és ic vonatokkal.
Ezekre a városokba jár és vissza.
Mozdonyvezetőben (debreceni) van, hogy 2x megjárja Ceglédet 11.37-kor és vissza, aztán 17.37-kor és vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!