Azért is megbüntetne a rendőr, ha tudná hogy este fél 9-kor még a Debreceni Egyetem aulájában űlök?
Magyaráz az egyetem este 9-ig nyitva csak oktatás nincs. Van kávéautomata, van csokiautomata.
Magyarán, ha ott űlök zárásig, megbüntetne, ha bejönne, vagy csak utcákra, terekre vonatkozik a tilalom?
Én újat hallottam ma. Gyakorlatilag, ha egyedűl megy az ember az után is haza pl.,nem büntetik meg, ha nem csoportosul.
Igen az vagyok.
Ez nem a BTK kar ahonnan ki vagyok tiltva, hanem a TTK, oda mehetek.
Nem hiszem, hogy csak a közterületekre vonatkozik a tilalom, máskülönben a boltok sem zárnának már 7-kor. Én úgy értelmezem a szabályt, hogy 8 után mindenkinek az otthonában a helye, kivéve aki dolgozik vagy eü-i problémja van.
Maximum akkor maradhatnál, ha órád van, de azt pedig igazolnod kellene hazamenetelnél ha megállítanak. Így ha megállítanak 8 után az utcán, mit mondanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!