Előfordult már olyan, hogy a rendőrség dolgozott?
A rendőrkapitányság közelében prostitúció, lopások, rongálás, csendháborítás, garázdaság, kábítószer kereskedelem, pedofília, magánlaksértés, zaklatás, súlyos testi sértés, okirat hamisítás, zsarolás, rágalmazás és még több tucat bűncselekmény fordul elő és a település többi részén is mindennaposak a bűncselekmények.
Évek óta teszek feljelentéseket, de az évekkel ezelőtti feljelentésekkel sem kezdtek még foglalkozni és nem nyomoznak. Némelyik feljelentésre küldenek levelet, hogy a felsoroltak már nem számítanak bűncselekménynek.
Akkor kinek szóljak, hogy adja vissza amit elloptak a bűnözők?
Mikor engem úgy megvert részegen az exem, h a mentő vitt el, nem akartak vele kezdeni semmit.
De mikor úgy döntöttem, hogy kezembe veszem a dolgokat és elloptam egy telefont tőle, na azért bezzeg meg az ügyem.
Szolgálunk és védünk. ☺☺
16. Ő meg egy nőket verő alja ember.
Nőt ver, iszik, füvezik.
Nem csinálnak vele semmit.
Bezzeg ha az ember egy ilyen aprósággal is bosszút áll, mert hiába fordul a rendőrséghez vagy bárkihez, akkor nem foglalkoznak vele.
Mert itt tartunk, egy olcsó telefon többet ér, mint egy nő akit kórházba vittek úgy megverték...
Nem mondom, h jól tettem amit tettem, sőt egyáltalán nem.
De akkor is ledöbbent, h ennyivel többet érnek tárgyak, mint az emberek.
Nadin98!
Egyetértek veled.
Én még csak lopni sem loptam, hanem rám fogták, hogy egy edzőteremből bentről pénzt loptam, közbe nem.
Az edző kijött és majd félholtra vert, melyet megelőzően egy sport tag akart megverni, már le is fogott és lefújtam önvédelemből gázspray-vel, ekkor ezután vert meg az edző és hívta a rendőrséget.
Engem elvittek, meggyanúsítottak lopással később rablásra átminòsítették, mert azt hitték azért fújtam le az egyik sportolót, mert nálam lopott pénz volt. Azzal senki nem foglalkozott, hogy engem bántottak.
Orvoshoz is vittek, mert kötelezö.
Röhely, hogy az indokolásban az àll, hogy én ismeretlen módon sérűltem meg, de az nagyon fontos, hogy engem büntessenek meg.
Egyetértek. Egy sz@ros 140 ezer forint, amit el sem loptam, csak azt hiszik többet ér, mint egy ember egészsège.
Alja nép a rendőrség, engem ne is állítsanak meg mégegyszer, mert igencsak csúnyát fogok mondani nekik.
Na de én ám most fogok perelni az emberi jogok bíróságánál, hogy a Békés megyei hatöságok bizonyíték nélkűl vádolnak.
Írj privátba, ha az eseted nem régi adok tanácsot, hogy hol panaszoldxbe a rendőrséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!