Az hozzá se tegyük hogy levike Békéscsabán megcsinált egy rablást.
Amit ő tagad, csak amiatt mert nem tudja értelmezni azt hogy amit csinált az rablás.
"Levike a debreceni tolvajok kirája."
Levike nem Szegeden vagy Békéscsabán lakik?
Ja láttam itt az évek óta írt Levike kérdéseit, Levike Debrecenben lakik ott lopott nem is egyszer, meg elment Békéscsabára, ott is van egy ügye, de azt nem követte el.
Most vagy három napja nem ír ki kérdést, megfogadta, hogy a közlekedési kategóriába megy, úgylátszik úgy is lett.
#12-es, #13-as voltam.
Már negyedik napja nem ír ki kérdést Levike. Számoltam. Biztos a közlekedési kategóriába ment el, ezt megfogadta. Úgy látszik, hogy betartja.
#12-es, #13-as, #14-es voltam.
,,Levike nem Szegeden vagy Békéscsabán lakik?"
Van itt egy szegedi delikvens is, annak is vagy volt 100 ügye, Ő nem rabol, hanem embereket zaklat, fenyeget, egyszer elkapott Szegeden 2 cigány gyereket a Szegedi Bíróságon, mert azok feljelentettèk.
Levikèt próbálta beszervezni rablásba, bosszúból kiakarta raboltatni azokat akiket zaklat.
Mekkora hülyeséget írsz te utolsó! Honnan a francból találsz ki ilyeneket? Mert, hogy ez nem fedi a valóságot az száz!
Mellesleg a hírekben is bennelennének ezek a dolgok, ha valaki sorozatban zaklat, ver, rabol stb.stb., én ilyeneket nem olvastam pedig minden reggel egy kávé mellett átfutom a híreket. Ne haragudj, vagy badarságokat írsz, Vagy valaki szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!