A szabadlábra helyezést miért nem teszik ki netre?
Kérdésem a következőre irányul:
Ha valakit meggyanúsítanak és őrízetbe veszik, a bíróság letartóztatja, büszkén kiteszik a police.hu-ra meg sajtókba.
Azonban, ha egyszer csak megszüntetik a letartóztatást és szabadlábra helyezik, azt miért nem írják ki?
Nem, nem...
Engem sose kapnak el!
Ilyet ne mond utolsó!
Engem is elkaptak:
ellopta
Amúgy ki a franc az a Levi?
Annyian írtok itt róla, de nekem ötletem sincs, hogy az kicsoda.
N. Levente azaz B. Gyula egy közismert rabló Debrecenben illetve ezen az oldalon is előszeretettel ír ki kérdéseket vagy egy évtizede...
A gyk-s közösség is elég jól ismeri ezáltal...
Pár hónapig nem írt ki kérdést, mert előzetesben volt.
Most, hogy kijött próbálom leszervezni Szegedre, hogy kirabolja azokat is akiket zaklatok!
Üdv:
A szegedi zaklató
Míg előzetesbe voltam, addig egy másik debreceni ügyben, (a sátorügy), abban is elítéltek büntetővégzéssel 1 év fogházra 2 évre fefüggesztve. ott nem volt előkészítő űlés sem, tárgyalás sem, de lehetett volna tárgyalás tartását kérni, de nem kértem, mert minek. Az jogerős lett.
A poffice-os ügyem meg a másik debreceni ügyem amibe előzetesbe voltam, az az az utolsó lopásom, amikor 2021 április 28-án délután bementem a Debrecenben található Magyar iszlámközösség épületébe ,amit úgy hívnak, hogy mecset és elloptam a muszlimoktól 250 ezer forintot és 100 angol fontot. Azt egyesítették a 2021 március 6-án ellenem indult ügyben, amikor a Poffice oktatási központból elloptam a takarítónő pénzét, azzal az üggyel egyesítették és megunták, berektak letartóztatásba ide a debreceni bv. intézetbe ahol ugye e hét csütörtökig voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!