Mi a véleményetek hogy P. László életfogytiglant kapott kizárva feltételes szabadlábra helyezését?
Hála Isten.
Megérdemelte.
Én személy szerint halállal büntetném , de az életfogytiglan is több , mint a semmi.
Úgy tűnik , hogy normális volt a bíró és nem valami ballib akinél 10 évet kapott volna "szegény".
Szerintem is megérdemelte az életfogytot.
Annyi árnyoldala tényleg van, hogy gyakorlatilag így élete végéig mások pénzén fog élni anélkül, hogy bármit hozzátenne a társadalomhoz...de amibe reménykedni tudok az az, hogy odabent véresre fogják toszni az ánuszát...
Amúgy én a tipikus P. Lászlók miatt létesítenék egy igazi echte ruszki börtönt, ahol a rabok nem érintkezhetnek a külvilággal, nem láthatják az eget, nincs kantin, a többi rabbal sem érintkezhetnek, és gyakorlatilag csak a temetőbe mehetnek a börtönből. Na ilyen vasszigor kellene ebbe az országba is.
Van az életfogytiglani szabadságvesztés. Ekkor nem azt mondják, hogy 30 évet kap, hanem hogy életfogytiglan, de pl 30 év után feltételesen szabadlábra lehet helyezni (30 év után mrgvizsgálják a csávót, hogy visselkedett bent, milyen a személyisége és ha jó volt akkor kiengedhetik, de ugyan úgy továbbra is bent tarthatják)
És van a tényleges életfogytiglan. Ekkor ez a büntetés. Életfogytiglan, életében nem bocsájtható szabadlábra. Szóval ő már csak lábbal előre jön ki. (És ahogy olvastam ez P László ilyet kapott elsőfokon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!