Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Milyen jogon kötekedett velem...

Milyen jogon kötekedett velem két rendőr azért, mert éjszaka mászkáltam a városban?

Figyelt kérdés

Nem a lockdown idején, hanem ma éjjel.

Éjfél után nem sokkal indultam útnak, felhúztam magam idegileg, és jót tett egy séta a csendes városban.

Már hazafelé tartva két rendőr igazoltatott és kérdezték, na hova hova? Mikor megmondtam nekik, akkor az egyik megjegyezte, hogy "Azért nem ilyenkor kéne mászkálni". Ha nincs semmilyen kijárási korlátozás, akkor milyen jogon tették szóvá?!

Budapest 17. kerület a helyszín.

(nem vagyok se csöves kinézetű, sem tízenéves suhanc, egy átlagos 30-as férfi vagyok)

2021. nov. 16. 15:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A rend őrei arra szerettek volna rávilágítani, hogy reggel kipihenten kell a munkában részt venned - munkavédelmi előírás :)))
2021. nov. 16. 16:18
 12/15 anonim ***** válasza:
22%
A "rendőrök" Magyarországon azért vannak, hogy a tisztességes embereket zaklassák.
2021. nov. 16. 17:53
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Kinek hiszed te magad #12?

Nem lehet hogy véletlen kicsit csövesnek nézel ki mégis csak kérdező?

2021. nov. 16. 21:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Elég sértődékeny lehetsz kérdező. :)
2021. nov. 19. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmi joga hozza, hogy osszon a rendőr ez ok, csak ha f@szkivanban nyomtad esetleg fel sem tűnt, hogy mondjuk esetleg a hangsúlyod neked sem volt epp baratsagos. B variacio, nekik is szar napjuk volt aztan tenyleg ugattak, olyan is van.
2021. nov. 27. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!