Szomorú dolog tudom, de muszáj leírnom. SOS?
Szóval annyi a sztori, hogy muteromon már másodszorra segítettem azzal hogy segítettem neki odakerülni dolgozni ahol én vagyok. Na most másodjára mikor vissza hazament, ellopott a szobatársától jópár ruhát, engem is szarban hagyott mert a saját pénzemből adtam neki 20 ezret hogy visszajusson borsodba mert a fizuját elverte magára.
Első alkalommal -60ba, most pedig -80ezer kárral hagyott itt. És kapott hóközi átutalást (A számlámra jött eddig is a fizuja) ugye amit eddig dolgozott, és követeli mind a 60ezret. Mondta hogy elmegy feljelent mert ő nem tartozik nekem semmivel és nem adom oda a pénzét.
Hogyan tudom ezt bizonyítani hogy tényleg megkárosított 140ezer forinttal ha netán tényleg feljelent? Ráadásul én fizettem ki a ruha árát szobatársának. A szobatárs tanúnak nemhiszem hogy eljönne. Nem is igazán akarom belevonni. Valaki valami bíztatót tud mondani? Trollok off mert csak down vote-t kapnak.
Előre is köszönöm :)
10#
FB-n beszéltem vele a pénzről hogy magamnál hagytam mert kifizettem a lopását.
DE
Még be tudom játszani azt hogy "Jó anyuci elküldöm akkor nyugidj meg" témát, és utána mosom kezeim.
Elsőbbséges borítékba feladtam 2 papír között. Azután úgysem tudnak utánajárni. Nem ő vette át? Sajnálom. Én elküldtem.
12# Nincs pénz nélkül mert a faszija dolgozik. Csak egy pénzéhes alkoholista, akinél ha van 2ezer forint megy sörikéért és a mosogatólé felesért a trafikba.
Ha meg több van nála pl 20-30ezer, akkor leissza magát és elhagyja.
Vagy éppen a Dunakeszii rendőrfőkapitányság hív hogy amúgy a Borsodban élő édesanyámat Vácon találták meg egy árokba hulla részegen.
14#
Akkor mesélek, csak a te kedvedért.
18 éves koromba elköltöztem otthonról mert mostohafaterommal ittak verekedtek minden nap.
Pár éve összejött egy palival aki szintén iszik, és üti veri mint a sz*rt.
Februárba segítettem neki először munkát intézni mert szétmentek ezzel az emberrel, lejött elkezdett dolgozni, 2 hét után (addig bírta pia nélkül) vasárnap berúgott meg befrontinozott (neki ezt állítólag szedni kell) annyira hogy nem bírt felkelni másnap dolgozni jönni. Esküdözött hogy ő nem megy már vissza nem hagy sz*rba. 1 hét múlva visszament, folytatta az alkoholista életmódot. Most másfél hónapja megint felkeresett hogy segítsek neki munkát intézni. Jó, segítettem. Lejött, dolgozott 1 hónapot de abba az 1 hónapba is nagyon panaszkodott rá szobatársa hogy frontinra iszik és egész éjszaka ordított vele hogy te csöves k*rva így, te csöves k*rva úgy. Most 2 napja leitta magát, mert ez az ember ismét felkereste hogy menjen már vissza hozzá mert szerelmes belé még mindig. De úgy képzeljétek el az embert hogy húzta részegen muteromat a földön meg eltörte a lábát, meg anyámról eladott minden holmit csak hogy koccintóst tudjon venni. És tegnap hulla részeg volt mikor felhívtam hogy megkérdezzem miért lopott...
Szóval tesi, alias 14-es, nem kamu sztori, nem habi ember vagyok. Csak ismerem anyámat, és tudom milyen.
Az én pénzem pedig az én pénzem, és menni is fogok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!