Szomorú dolog tudom, de muszáj leírnom. SOS?
Szóval annyi a sztori, hogy muteromon már másodszorra segítettem azzal hogy segítettem neki odakerülni dolgozni ahol én vagyok. Na most másodjára mikor vissza hazament, ellopott a szobatársától jópár ruhát, engem is szarban hagyott mert a saját pénzemből adtam neki 20 ezret hogy visszajusson borsodba mert a fizuját elverte magára.
Első alkalommal -60ba, most pedig -80ezer kárral hagyott itt. És kapott hóközi átutalást (A számlámra jött eddig is a fizuja) ugye amit eddig dolgozott, és követeli mind a 60ezret. Mondta hogy elmegy feljelent mert ő nem tartozik nekem semmivel és nem adom oda a pénzét.
Hogyan tudom ezt bizonyítani hogy tényleg megkárosított 140ezer forinttal ha netán tényleg feljelent? Ráadásul én fizettem ki a ruha árát szobatársának. A szobatárs tanúnak nemhiszem hogy eljönne. Nem is igazán akarom belevonni. Valaki valami bíztatót tud mondani? Trollok off mert csak down vote-t kapnak.
Előre is köszönöm :)
Először is lépj le anyád mellől és kerülj olyan távol tőle, amennyire csak tudsz, ne is legyen elérhetőséged nála. A számládat pedig jelents be a cégnél az a tied, nem az ővé, inézzék az övét a sajátjára. Aztán a rendőrségnek is meglesz a vélemyénye arról az anyáról, aki feljelenti a saját fiát, tehát ha elmondod az igazad nem hinném, hogy tőled fognak bizonyítékot kérni. Mivel ő jelent fel, neki kell bizonyítani, mindíg annak, aki állít valamit. Te azt mondod, hogy odaadtad, különben is kérhetné ő is, hogy menjen a sajátjára.
Szóval emiatt ne aggódj, nem lesz bajod belőle, a rendőr sem annyira hülye, hogy ne lássa, miről szól a dolog, de szerintem nem fog eljutni oda, mert eleve kicsi az esélye hogy megteszi, és még akkor is valószínű, hogy elhajtják, ez családi ügy, nem foglalkoznak ilyenekkel.
Akkor mit csináljak?
Ha odaadom neki én halok éhen hónap végén. Ő meg 2 nap alatt elissza meg elhagyja részegen.
Nem tudok erre valamit mondani ha netán tényleg feljelent?
Ha azt mondom hogy tartozott nekem, és a ruhalopást kifizettem belőle az úgy erős érv? 60ból 20 volt a ruha. 40 maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!