Birod a rendőrséget és valamilyen szinten elismered a a munkájukat?
15:21 es "Rendőr" Szerintem az összes rendőrviccet rólad mintázták,annyira primitív vagy.
"Ha szabálytalankodtok fel vagytok háborodva és utáltok minket, de ha el lopják a csírkéteket akkor minket hívtok bezzeg! "
-Nem így van!Azon vagyunk felháborodva,hogy csak a fehér bőrű átlagos autóval lévő embereknél veszitek észre a szabálytalanságot,büntettek keményen, míg a béjemwében akár nyolc füstös is ülhet köztudottan jogsi nélküli vezetővel,no műszakival és ti elfordítjátok minden esetben a fejetek is!
"Imádom mikor olyan sünözik aki a kis 60 ezres minimál béréért szalag mellett melózik mert még érettségije sincs."
-Nincs érettségi nem is ember?Miért nézed le őket?Ez a hül.ye felfogás miatt, amit neveltek belétek,hogy akinek nincs diplomája az egy senki,van ez a nagy diplomás munkanélküliség,miközben szakmunkásból hiány van.
"Fel vagytok háborodva hogy 30 év után nyugdíjba megetünk, ti miért nem jöttetek akkor rendőrnek?"
-Van aki továbbtanult tudod :).egyébként nem mindenkinek van gyomra elviselni azt a korrupt világot.
"Jó lenne ha néha civilt is ki lehetne vinni mondjuk egy cigány soros küldésre, kíváncsi lennék hogy ki merne e szállni legalább a kocsiból. "
-Borsodban lakom,ne röhögtess,hogy ti kimentek a cigánysorra? ,mindennap NEKEM át kell menni,és rendőrt még ünnepnap sem lehet látni még hívásra sem jönnek ki!És nem kocsival,gyalog megyek.
"A gazdag már akkor meg van sértődve ha szólunk neki hogy a nagy bömösével álljon már arrébb mert itt tilos megállni."
-Itt a probléma ha én a sz.utyok suzukimmal tilosban állok nem szóltok,hogy guruljak tovább, hanem egyből bírság.A gazdagnak miért nem?
"Mindenki csak azt látja amikor hibázunk! Sajnos már semmi tekintélyünk nincs a civilek felé, ha rutin szerűen igazoltatjuk őket már azt is személyes sértésnek veszik, miért éppen őt.
Ez Magyarország!"
-Magatoknak köszönhetitek,hogy nem tisztelnek,mert mindenkivel egyformán be kéne tartatni a törvényt,és nem azt b.as.ztatni aki úgysem szól vissza,csak a dolgára igyekszik,és én is fel vagyok háborodva ha engem igazoltatnak miközben a főtéren és az aluljárókban a maugli csapatok fosztogatják terrorizálják a lakosságot.Miért nem lehet szétcsapni köztük és elzavarni őket?
UI:tisztában vagyok,hogy a rendőr \mezei járőr\ annyit tehet amennyit a feletteseitől parancsba kap,akiknek ezek a puha.pöc.sű politikusok dirigálnak akik a maffiózókkal bratyiznak tehát parancsba van adva kussolj ha meg akarod tartani a munkád magyarul.ÉN UTÁLOM EZT A KORRUPT RENDŐRSÉGET!
Mert autóbalesetnél, ha a vétkes, aki nem én vagyok, kihívja rendőr ismerősét, mindjárt én leszek a beleset okozója.
Mert hajnal háromkor átmegyek a villogó zöldön, a lehető leg lekezelőbben beszél velem, ráadásul megbüntet.
Mert a rendőrök nagy része csak azért lett rendőr, hogy hatalma legyen.
Mert láttam amint elmennek egy hajléktalan mellett kocsival, mikor 3 cigány gyerek megveri.
Mert vasbottal verték az embereket, amit minden rendőr letagad.
Mert amíg velem ordibál este az úton, hogy miért dobtam el azt a rohadt csikket, addig épp kirabolnak valakit.
DE!
Persze vannak normális rendőrök is, akik TÉNYLEG SZOLGÁLNAK ÉS VÉDENEK!
Akkor gyere öcsém és váltsd meg a világot!
Otthon én is el tudok ülni a gép elött és onnan ugrálni!
Amúgy meg én miskolci vagyok és nekem is Suzukim van csak hogy Borsodról beszéljünk kicsit.
De ha ennyire félsz akkor minek mész ki az utcára?
A "primitív" jelzőkből meg visszább vehetnél, én még nem anyáztalak!!!
De jó, hogy azt mindenki megjegyzi, ha egy két rendőr illegális eszközt használ egy amúgy elég nagy csőcselékkel szemben, de az már senkit nem érdekel, hogy abból a csőcselékből senkit nem ítéltek el, viszont rendőrt igen! Hmmmmm milyen érdekes jogállamban élünk!
Had álljak ki a kolléga mellett! A néhánnyal előttem szóló kedves válaszoló kiváló magyar példa, neki semmi sem jó, és csak általánosítani tud, holott tisztába vele, hellyel közzel, hogy állatlában nem az utcára kiküldött kirendőrben kellene a hibát keresgélni, hanem néhány szinttel felljebb!
Ettől függetlenül a Magyar Rendőrség kötelékein belül sokkal több a munkáját tisztességesen végezni próbáló rendőr, mint azt sokan gondolják, csak éppen a sajtó azt nem szellőzteti meg, hogy egy-egy akció sikeresen ért véget, vagy hány körözött bűnözőt fognak a rendőrök évente, vagy hányszor állunk ki igazoltatni az életünket kockára téve a sok birkának, aki a rendőrlámpát diszkófénynek nézi! A média mindig csak az eladható dolgokról ír, mert ugyan kit is érdekelne hogy évente hányszor hínak minket eltűnt emberek felkutatására, vagy gyeremekek megmentésére! Ez nem érdekes, de az hogy egy bémwé helyett egy suzukit állítunk meg az felelttébb fontos dolog!
Kívánom azt itt mocskolódóknak, hogy csak fele annyi szikozódást kelljen elviselniük, mint nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!