Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Birod a rendőrséget és valamil...

Nem dávid kérdése:

Birod a rendőrséget és valamilyen szinten elismered a a munkájukat?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy szidják a rendőröket. Nem védeni akarom őket de ők is csak emberekés hogy rossz a rendőrség a politika is tehet róla. De még van hova fejlődniük. Mi a véleményetek a rendőrségről?
2010. aug. 31. 15:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Örülünk nekik,jó hogy vannak,csak így tovább.
2010. aug. 31. 15:09
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Elismerem a munkájukat, örülök, hogy vannak.
2010. aug. 31. 15:12
 3/23 anonim ***** válasza:
68%
Egyenként az embereket nem teszem felelőssé, ők is csak a munkájukat végzik, fizetésért. Gyakorlatban a rendőrséget egy állami erőszakszervnek tartom, ezért nem igazán szimpatizálok vele.
2010. aug. 31. 15:12
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Hivatást visznek véghez napi szinten. Ha ők nem lennének nagy sz*rban lennénk.
2010. aug. 31. 15:18
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

Ha szabálytalankodtok fel vagytok háborodva és utáltok minket, de ha el lopják a csírkéteket akkor minket hívtok bezzeg! Imádom mikor olyan sünözik aki a kis 60 ezres minimál béréért szalag mellett melózik mert még érettségije sincs. Fel vagytok háborodva hogy 30 év után nyugdíjba megetünk, ti miért nem jöttetek akkor rendőrnek?

Jó lenne ha néha civilt is ki lehetne vinni mondjuk egy cigány soros küldésre, kíváncsi lennék hogy ki merne e szállni legalább a kocsiból. A gazdag már akkor meg van sértődve ha szólunk neki hogy a nagy bömösével álljon már arrébb mert itt tilos megállni. Mindenki csak azt látja amikor hibázunk! Sajnos már semmi tekintélyünk nincs a civilek felé, ha rutin szerűen igazoltatjuk őket már azt is személyes sértésnek veszik, miért éppen őt.

Ez Magyarország!

2010. aug. 31. 15:21
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak velük.
2010. aug. 31. 15:21
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az országban az a baj hogy itt mindenki csak szidni tudja a másikat!
2010. aug. 31. 15:23
 8/23 anonim ***** válasza:
Általában szeretem őket, kevés a negatív tapasztalatom.
2010. aug. 31. 15:24
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

Ők is csak emberek. Vannak köztük tisztességesek, meg semmirekellő trógerek is. Az általánosítás pedig a műveletlenség egyik legmagasabb foka. Örülök, hogy vannak.

Engem az utcán csak úgy blikkre még sohasem igazoltattak, pedig sokat járok a forgalmas belvárosban.

Kocsival annál többször, de nem problémázom, hétvégén éjjel vezetek, szórakozóhely közelében... fel kell készülni erre. Így is túl sok az ittas vezető, még több ellenőrzésre lenne szükség.

Összefoglalva: 1-2 kivételtől eltekintve semmi problémám velük. A nevetséges jogszabályokról - amelyek a munkájukat meghatározzák - meg inkább nem beszélek... leginkább sajnálni tudom őket, igyekszem megkönnyíteni a dolgukat.

2010. aug. 31. 15:29
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt még panaszom rájuk

Sőt kifejezetten segítőkész rendőrökkel találkoztam csak.

2010. aug. 31. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!