Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Foglalkozik a rendőrség...

Foglalkozik a rendőrség azzal, ha visszaéltek a fotóimmal és társkeresőt hoztak létre vele, amit azóta úgy tűnik jelenleg, hogy már töröltek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 15:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Most megnéztem, mi ez a Badoo. Külföldi cég, szerintem aligha adnak infót direktben a magyar rendőrségnek. Ha van esetleg magyar cégük is, ott esetleg próbálkozhatnak, de nekik vsz nincs joguk/hozzáférésük ilyenekhez.
2021. szept. 14. 22:50
 22/26 A kérdező kommentje:
Külföldi cég? Azt hittem magyar..
2021. szept. 14. 22:55
 23/26 A kérdező kommentje:
Szóval ha jól értem, ha van is magyar cégük, ők nekik nincs a birtokukban ilyesmi adat és nem is adják ki nekik
2021. szept. 14. 22:56
 24/26 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudja senki ezt neked itt megmondani. Amerikai cégek nem adnak ki magyar rendőrség közvetlen megkeresésére információt, hanem csak ha amerikai bíróság kötelezi erre, az meg csak jogsegélykérelemmel

érhető el. Egy ilyen ügyben ilyesmire szerintem nem fog sor kerülni. A Badoo viszont ha jól értem, nem amerikai cég. Nagyjából az a kérdés, hogy hol

vannak a szerverek és az adott állam joga mit mond. Ezt itt valószínűleg senki sem fogja neked megmondani.

Az biztos, hogyha bemész, foglalkozni fognak ezzel. Hogy ennek milyen eredménye lesz, az kétséges. Jó esély van rá, hogy nem derül ki h ki volt. Gondolsz egyébként valakire h ő csinalja?

2021. szept. 14. 23:40
 25/26 A kérdező kommentje:

Utánanéztem most én is. Spanyolországban, Mozskvában van 1-1 iroda, Londonban a központ

Nincs tippem

2021. szept. 15. 00:26
 26/26 anonim válasza:
51%

Foglalkoznak vele, én Tindert tudok, zaklatta az alak és felrakta Tinderre. A csávó tudta ki volt.

Bement a rendőrségre, megnevezte ki volt, kimentek a csajhoz HÁZKUTATÁSRA, ELVITTÉK A TELEFONJÁT. Utána be kellett mennie és megzsarolták, hogy ha nem vallja be akkor, akkor VISSZAÁLLÍTUNK A TELEFONRÓL MINDENT, JOBBAN JÁRSZ. Magára vállalta, de egyébként nem kapott semmit, mert az ügyész ejtette az ügyet, mert a csávó durvábban zaklatta...

DE alapjáraton Tindert, Badoot nem tudnak visszanyomozni... DE ilyen is megtörtént...

2021. szept. 16. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!