Foglalkozik a rendőrség azzal, ha visszaéltek a fotóimmal és társkeresőt hoztak létre vele, amit azóta úgy tűnik jelenleg, hogy már töröltek?
Szia! Nem tudja senki ezt neked itt megmondani. Amerikai cégek nem adnak ki magyar rendőrség közvetlen megkeresésére információt, hanem csak ha amerikai bíróság kötelezi erre, az meg csak jogsegélykérelemmel
érhető el. Egy ilyen ügyben ilyesmire szerintem nem fog sor kerülni. A Badoo viszont ha jól értem, nem amerikai cég. Nagyjából az a kérdés, hogy hol
vannak a szerverek és az adott állam joga mit mond. Ezt itt valószínűleg senki sem fogja neked megmondani.
Az biztos, hogyha bemész, foglalkozni fognak ezzel. Hogy ennek milyen eredménye lesz, az kétséges. Jó esély van rá, hogy nem derül ki h ki volt. Gondolsz egyébként valakire h ő csinalja?
Utánanéztem most én is. Spanyolországban, Mozskvában van 1-1 iroda, Londonban a központ
Nincs tippem
Foglalkoznak vele, én Tindert tudok, zaklatta az alak és felrakta Tinderre. A csávó tudta ki volt.
Bement a rendőrségre, megnevezte ki volt, kimentek a csajhoz HÁZKUTATÁSRA, ELVITTÉK A TELEFONJÁT. Utána be kellett mennie és megzsarolták, hogy ha nem vallja be akkor, akkor VISSZAÁLLÍTUNK A TELEFONRÓL MINDENT, JOBBAN JÁRSZ. Magára vállalta, de egyébként nem kapott semmit, mert az ügyész ejtette az ügyet, mert a csávó durvábban zaklatta...
DE alapjáraton Tindert, Badoot nem tudnak visszanyomozni... DE ilyen is megtörtént...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!