A rendőrség foglalkozik kamu Facebook profillal?
Van egy srac, regota beszelunk de nem akar talalkozni, meg telefonalni.
A kepei atlagosak.
Ha ot feljelentenem foglalkoznanak ilyen uggyel?
Nem.
Önmagában az, hogy "kamu Facebook profillal" rendelkezik, meg hogy "nem akar talalkozni, meg telefonalni" nem bűncselekmény. Még az sem, hogy a "kepei atlagosak". Egyszerűen rejtőzködik, amit jól is tesz ezen az adatvédelemre fittyet hányó, erőfölényével visszaélő, monopolhelyzetben levő amerikai giga techcég közösségi oldalán.
Ilyennel biztos, hogy nem foglalkoznak. Rólam egyszer csináltak egy kamu profilt (az én nevemmel), és azzal piszkáltak, rondákat írtak. Amikor már nem bírtam tovább, bementem a rendőrségre, és ott azt mondták, hogy amíg nem lopja el a személyazonosságom (pl arckép), addig nem tudnak tenni semmit.
Ezzel meg aztán pláne nem fognak foglalkozni. Szerintem te se foglalkozz vele, mert lehet, hogy tényleg más, mint akinek kiadja magát! Úgyhogy tiltsd le, mert nem lesz jó vége!
Ha esetleg mèg flegmázot is, akkor talán èrdemes perbe fogni, de így...
Precedens:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__8262..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!