Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan bizonyítható a gyorshaj...

Hogyan bizonyítható a gyorshajtás minden nélkül? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Pizzafutárként dolgozok. Nem régóta dolgozok ezt, tehát még nem tudok sok mindent. Céges suzukival dolgozok. 2 autóval is, mikor (melyik nap) melyikkel. Legutlojára pont ma volt 3 hete (hétfőn 2021.08.09.-én) hogy dolgoztam. Holnap reggel kell bemennem aláírni a papírokat a főnökhöz (bérpapír stb) és mondta a telefonba, hogy van egy 30ezres gyorshajtásom. Kérdésem pedig az, hogy hogyan és mivel bizonyítható, hogy én követtem el a gyorshajtást? Nyilván nem akarok fizetni! A főnök már kérdezte a telefonba, hogy akkor holnap reggel viszem is a 30ezret? Mondom ácsi nem viszem amíg nincs bizonyítva az, hogy én voltam. De akkor mi lehet ennek az ügynek a vége?

2021. aug. 30. 13:18
 121/158 A kérdező kommentje:
Na szóval???
2022. márc. 3. 08:40
 122/158 anonim ***** válasza:
100%
Na szóval mi lett a vége? Ott dolgozol még? Vagy augusztus óta csak egymást lesitek a főnökkel?
2022. márc. 5. 13:38
 123/158 A kérdező kommentje:
Ott. Semmi sem lett a vége
2022. márc. 5. 14:55
 124/158 anonim ***** válasza:
Akkor téma lezárva?
2022. márc. 5. 16:23
 125/158 A kérdező kommentje:
Nem...
2022. márc. 5. 21:11
 126/158 anonim ***** válasza:
De ha semmi sem lett a vége, akkor most mi van?
2022. márc. 5. 21:26
 127/158 A kérdező kommentje:
Semmi mivel 1 szó sem esik róla de ha rákeresek a nyilvántartásban - tehát a honlapon a gyorshajtásra, befolyt összeg 0
2022. márc. 6. 09:38
 128/158 anonim ***** válasza:
Akkor téma lezárva?
2022. márc. 6. 10:10
 129/158 A kérdező kommentje:
Nem...
2022. márc. 6. 11:39
 130/158 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha semmi jogi következmény nem lett belőle, akkor már most ne foglalkozz vele. Már most eltelt több mint fél év, szóval tárgytalan. Neked nem lesz belőle problémád, hiszen az autó nem a tiéd. Feketén rendezted a főnökkel, onnantól már az ő dolga. Ha tiéd lett volna az autó (mint tulajdonos), vagy te lennél az üzembentartó, akkor már jött volna a levél. Rendszám alapján küldik a csekket a tulajdonosnak, ez által a te főnöködnek. Neked semmi problémád nem lesz, nem neked kell ezt intézni.

Ha gebasz lenne, akkor csak annyi lenne, hogy az autó amivel pizzáztál (céges suzi) már ki lenne vonva hivatalból a forgalomból, ideiglenesen. Azt is le lehet kérdezni ügyfélkapun. (Ha dobsz egy rendszámot privátban, rögtön le is kérdezem neked.) De mivel valószínűleg nem így van, így minden rendben van.

(Azért a nyilvántartásnak sem lehet ám hinni, tehát ezeknek az online cuccoknak, még most, 2022-ben sem. Én is csak annak hiszek, amit látok, de leginkább abban, ami kézzel fogható.)

Üdv, egy volt pizzás

2022. márc. 6. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!